Innehåller affiliate-länkar

Livly är ett märke som jag fullkomligt förälskat mig i. Trots att det Är ett dyrt märke så är kvalitén bland det underbaraste jag nånsin känt på. De har bland de mjukaste tygerna man någonsin kan önska sig till sitt nyfödda barn. Så jag kommer utan tvekan att köpa en babyfilt från det märket. Jag blev så positivt överraskad när jag köpte första plagget i v13, det var så otroligt mjuka.. så visst har jag en förhoppning om att filten kommer vara lika mjuk o underbar även den. 🥰

Jag har nog bestämt mig vilken Bebbos första snuttis får bli.. en vit med grå prickar på. Så himla fin!! Och som de första kläderna som Bebbo kommer ha på sig för första gången, så kommer ju även de vara vita med grå prickar på. Så himla fint och så otroligt matchigt ju! ;)

Sen finns de ju även de som Går i mer åt de pojkiga eller flickiga hållet om man ens får säga så, i dagens samhälle, där allt ska vara så neutralt som möjligt. Men mnga tycker det är fel av en som mamma väljer rosa på sin flicka eller blått på sin pojke. Alla får självklart ha sina åsikter. Men här har Jag iallafall gjort att kollage med både rosa och blåa filtar. Bara titta så fina de är! 🥰

Självklart finns det en hel djungel där ute i världen, med säkert Jätte gossiga och fint material där med. Men detta har Jag fastnat för och Jag vill därför tipsa Er som inte har en susning över detta märke. Spana in det vettja. Det finns allt från söta gosse-djur till fina accesoarer till vinter kläder på större barn. Alltid värt att spana in!

Gillar

Kommentarer

Gravid vecka 20

Halva graviditeten har gått. Så här långt har alla foster växt ungefär lika mycket varje vecka. Men från och med nu blir det större skillnader mellan olika foster. Fostret väger ungefär 350 gram. Det är ungefär 24 centimeter långt. Det kanske har fått ögonfransar och lite hår på huvudet. Svettkörtlarna blir färdiga nu, men fostret kommer inte att börja svettas förrän efter födseln.

Fostret har fått känsel och kan känna smärta. Det kan göra avancerade rörelser som till exempel bakåtkullerbytta. Många gravida kan nu känna att fostret rör sig i magen. Rörelserna kan kännas som fladder eller svepningar. För andra dröjer det ytterligare innan de känner rörelser.

Livmodern växer och magen blir större. Storleken på magen varierar från person till person. Det går inte att jämföra magen på gravida som är i samma vecka. Från och med nu växer magen mer regelbundet.

Gillar

Kommentarer

Om en vecka får vi äntligen se dig igen. Vi längtar!

Tänk att vår lilla Bebbo växer där inne i magen. ❤

Jag tycket magen är större på kvällen om man jämför med hur den ser ut på morgonen.. Det är många som fortfarande blir förvånade över att jag är i v 20 (imorn), med tredje barnet, o med knappt någon mage. Skulle kunna jämföras mee en Pizza-mage 😂
Isak tyckte han kände en spark på utsidan idag.. samtidigt som jag kände sparken på insidan - vet inte om de stämmer men, återstår att se framöver. Grabbarna är så oerhört glada i dig, o de längtar så enormt mycket tills du kommer till oss. 
Lilla B E B B O ❤

Gillar

Kommentarer