Godmorgon solstrålar,

hur mår ni? Jag mår strålande, otippat för en måndagsmorgon kanske men jag är hypad och peppad. Jag har en elvadagarsarbetsvecka framför mig, ja ni läste rätt, elva dagar med jobb framför mig. Det var längesen jag körde en sån mastodontvecka men nu så. Det hör absolut inte till vanligheterna när man jobbar mån-fre. Men det är roliga grejer som kommer fylla min vecka. Tors-sön kommer jag nämligen jobba ute i fält, haha eller vad man ska kalla det. Jag ska stå på en mässa under Centerpartiets partistämma som hålls här i Karlstad. De är vår kund så ska vara på plats för att samla information som kan hjälpa webben att utvecklas. Älskar att jobba på mässor, ja det är jobbigt, energikrävande, långa dagar och onda fötter men det är så roligt! Alla människor man träffar, samtalen och nätverket man kan bygga. Så jag är peppad, hypad och allmänt taggad. Jag har förberett lite inlägg på bloggen för dagarna jag kommer stå på mässan så det kommer inte eka tomt här inte.

Nu ska jag ta en till kopp kaffe och skicka iväg lite information till en kund! :)

Lite såhär känner jag mig, fantastiska webcambilder från tiden i London, 2014-2015

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Go kväll,

det är minsann ord som inte används allt för ofta här på bloggen, men ibland så. Söndagkväll och jag har precis ätit middag, helgens näst sista tvättmaskin snurrar för fullt och jag sitter nyduschad inne på mitt kontor. Hemmakontor alltså. Lägenheten är nystädad, kroppen har fått söndagsträning och alla mina växter hemma har fått extra mycket kärlek denna helg. Min helg har varit riktigt bra, alldeles lagom och jag har fått ladda energi inför kommande mastodontvecka. För imorgon går jag på en elvadagarsvecka med jobb. Något som inte hör till vanligheterna men ibland blir det så. Vad som händer i veckan ska jag berätta imorgon, eller på tisdag, vi får se. Men det är roligt jobb, då är det alltid enklare!

Men nu ska jag göra en kopp te, dra igång Harry Potter och fenixordern och pyssla. Hoppas ni haft en fin helg, min kan ni se i bilderna i inlägget :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Någon gång under dagen igår fick jag följande briljanta tanke: "men tre (!) gruppträningspass ikväll känns som en sjukt bra idé!"

Hur i hela fridens namn tänkte jag där? Första passet gick bra, energin var hög och det var ett fruktansvärt roligt pass, halvvägs igenom det andra passet började jag starkt ifrågasätta mig själv och vid slutet av det tredje lovade jag mig själv att aldrig göra detta igen. När jag väl lyckats cykla hem var min kropp helt död, träningsvärken i axlarna gjorde det svårt att dra ut tofsen jag hade i håret, då förstår ni läget. Så jag kan konstatera att jag är inte riktigt klok, men det var ändå lite skönt. Så trots att jag lovat mig själv att aldrig göra om det kommer jag med största sannolikhet stå där flera torsdagar framöver. Anyhow, för den som undrar så är träningsvärken i axlarna massiv även idag, tillsammans me dmagmusklerna som skriker och även benmusklerna. Härlig fredagskänsla i kroppen med andra ord! :)

Riktigt såhär lycklig var jag inte igår, men det var jag när det var dags för blodomlopper för några veckor sen.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer