THIS WEEK:

Mandag: Full jobbdag hos Egmont. Jeg har jobbet med et prosjekt hos dem denne måneden, noe som har vært utrolig lærerikt og gøy! Kvelden gikk til Nouw-jobbing.

Tirsdag: Morgenen tilbringer jeg hos Egmont og ettermiddagen på Nouw-kontoret, min siste jobbdag med doble vakter. Selv om jeg har storkost meg kjenner jeg at det skal bli godt med ferie etter en denne måneden.

På kvelden satser jeg på å få inn en styrkeøkt på bein og jeg gleder meg så mye! På grunn av mye jobb hver dag har jeg hatt veldig lite tid til trening i det siste, og jeg kjenner at det blir ordentlig godt å komme tilbake i gode rutiner.

Onsdag: Jeg starter dagen med en styrkeøkt på hele overkroppen og muligens intervaller eller annen cardio. Deretter blir det hjemmekontor før jeg setter meg på bussen til Gøteborg. På kvelden skal jeg møte hele Nouw og Nine Agency teamet til middag, noe jeg gleder meg veldig masse til.

Torsdag: Full dag hos teamet i Gøteborg. Jeg har akkurat fått timeplanen og det blir en god kombinasjon av business og pleasure denne torsdagen med alt fra møter til spa!

Fredag: Jobb på vår HQ i Gøteborg. Det er så koselig der med utsikt over elven! Jeg tar bussen tilbake til Oslo og er hjemme akkurat i tide til middag. Her satser jeg på bra vær og en koselig kveld med venner, eller Netflix og is.

Lørdag og søndag: FERIE! Sommerferien er i gang, og jeg skal ikke tilbake på jobb før i august. I helgen har jeg bare planer om trening, avslapping og kos.


Hva gjør dere denne uken?

Liker

Kommentarer


I det siste har jeg fått ordentlig sansen for superfood-latter, og jeg drikker dem nesten hver dag. Denne versjonen med rødbete er ordentlig digg samtidig som den er full av næring. Rødbeter har blant annet et høyt innhold fiber og er rike på både vitamin A, B og C, kalium, magnesium og jern. Studier har også vist at det kan være nyttig å innta rødbeter før trening for å øke prestasjon, denne kan med andre ord drikkes som en naturlig(og digg!) pre-workout!


BEETROOT LATTE OPPSKRIFT :


Du trenger rødbete-pulver, honning, kanel og melk. Jeg liker å bruke Oatly sin iKaffe melk - den kan skummes og gir en fyldig konsistens. Jeg varmer opp melken og blander inn en god teskje rødbete-pulver og en dæsj kanel. Deretter putter jeg ca en halv teskje honning i blandingen - og voila! Har jeg god tid, så steamer jeg gjerne blandingen litt i Nespresso maskinen for å få litt deilig skum på toppen.


Liker

Kommentarer

Jeg er en stor fan av å holde sminken naturlig, og en god CC-krem, litt solpudder og highlighter holder i lange baner. Jeg bruker likevel også gjerne litt maskara og en nude leppestift for å se litt freshere ut. Leppestift-kolleksjonen min er trolig over gjennomsnittet, men jeg holder meg likevel til favorittene mine i hverdagen og det er disse jeg vil dele med dere i dag.

MINE FAVORITT LEPPESTIFTER


Mac lipstick - Velvet Teddy

Mac lipstick - Whirl

Mac lipstick - Stripped

Mac lipliner - Whirl

Too Faced #peachesandcream - Sunday Funday

Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - Pure Hollywood

Smashbox liquid lipstick - Stepping out


Den nyeste favoritten kjøpte jeg i London for et par uker siden. Superfin til hverdags, og den er både fuktighetsgivende og veldig pigmentert! Har dere noen favoritter jeg burde teste?

Liker

Kommentarer