Uppdatering i hemmet

Ringstedt & Jornsturp

Men alltså jag är så nöjd. Hur fint blev det inte? Det ända som fattas är lampan över och något nytt på bordet. Men detta blev bättre än jag trodde faktiskt och Jysk har verkligen överraskat mig!!!!!

Till settet - HÄR


Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

godmorgon med frukost i sängen 

Godmorgon peepz!

Jag vaknade runt 07 och kunde inte somna om. Men låg kvar i sängen ett tag tills när Oz åkte iväg vi 08.40 för att göra frukost. And here you have it. Mina favvisar - friggs, philadelphia ost, tomat och rödlok. Man blir verkligen mätt, det är nyttigt tror jag haha och det är gott. Hur kommer min dag se ut då? Ja, jag vet faktiskt inte just nu. Jag har ju ätit frulle nu, om jag blir lite piggare så kanske jag tar en promenad, går förbi sys, kollar i lite butiker mest för att få dagen att rulla på lite haha. Sen ska jag även äta lunch och jag är sugen på stekt falukorv med stuvade makaroner. MUMS! Men kvällen är fortfarande väääldigt oklar. Jag vill hitta på något men känns som att alla jag vet redan har något, Oz är borta hela dagen och kommer inte hem förens inatt så vill inte sitta hemma själv heller.

Men när jag ser detta så får det mig att bara vilja ligga kvar i sängen hela dagen. Imorgon som sagt så ska vi till Jysk för att hämta upp vårta nya bord och stolar!!! Så taggad för det kommer bli bra. Har även fixat en ny lampa över bordet. En rund glaslampa, ganska basic men snygg AF. Kommer visa allt imorgon när vi har fixat det. Ha en trevlig lördag alla fina.


Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

AW med tjejerna 

Plockmat och mys

Hur gott? Ja alltså detta gjorde vi bra. Vid 19 tiden så träffades vi upp på Ica för att köpa allt. Så nu ska vi sitta och äta detta, prata och mysa. Dom andra ska dricka men jag valde att köra då jag inte alls är sugen på att dricka något. Tidigare idag var jag som sagt hos pappa och städade, åkte hem och vilade. Vid 15 kom min kusin William förbi en sväng och vi snackade ett tag. Efter 17 tiden kom jag igång att städa. Som ni säkert kan lista ut så blev det stress delux. Jag städade, bytte lakan, fixade med matbordet som jag har sålt idag. Juste, det kanske jag inte har sagt, vi har köpt nytt matbord och stolar från Jysk som vi ska hämta på söndag. Ni får se hur det ser ut då. Imorgon kommer jag passa på att sova ut så länge jag kan, göra god frukost och kanske gå ut och gå.


Vi hörs!

Gillar

Kommentarer