Hej finaste, här kommer ett gäng bilder från den senaste veckan. Mår verkligen så bra här i Stockholm och älskar att hösten är här, så mysigt! Idag har vi haft en underbar lördag som startade med en lång promenad i hagaparken, solen lyste och luften var härligt krispig. Oj vad jag nöjt! Sedan cyklade vi in till stan för att strosa lite i butiker och åt lite lunch på It's pleat. Nu ska jag väcka killen som tog sig en eftermiddags lur, så vi kan gå till gymmet. Vad som sker ikväll är ännu oklart, antingen bio eller middag hemma. Ändå skönt med en lugn helg hemma och bara njuta av de lediga dagarna.

  Imorgon ska jag föröka fota och fixa lite roliga inlägg för er, vill ni se något speciellt: Kommentera här nedan!

  Gillar

  Kommentarer

  Godmorgon finaste ni, just nu sitter jag hemma i soffan och äter frukost. Börjar en timma senare idag på kontoret då vi ska iväg på en kampanjfotografering. Så roligt! Så ska snart fixa mig snabbt och hitta en outfit för dagen, hur skönt att man kan ha lager på lager igen? Gillar ändå att kylan har kommit, men den sänkte sig lite väl fort bara. Men i helgen blir det 19 grader och sol igen, så det blir mys! Tänker mig en promenad i hagaparken och att strosa runt i stan. Samt söndags mys med tjejerna.

  Söndagsmys var iallafall det som redan inplanerads igår när jag, @JohannaKindbom och @merelleyakoub fikade efter jobbet. Vi trotsade verkligen kylan när vi satte oss på uteserveringen.

  Tips på café i Stockholm: Pascal! Varit här några gånger redan och varit lika nöjd varje gång, igår tog jag en cappuccino och en magisk mandel pain au chocolat. Asså wow wow wow!

  Nu ska jag fixa mig för dagen, ha en underbar torsdag!

  Gillar

  Kommentarer

  Hej finaste ni, nu känns det som en evighet sedan jag skrev något här men det har bara gått två dagar. Men sedan dess så har jag hunnit fylla år (igår) och börjat på mitt nya jobb!
  Så helt okej anledningar till min frånvaro, right?

  Firade min födelsedag med frukost tillsammans med killen innan jag gick till mitt nya kontor, där blev jag så fint uppvaktad med både blommor och tårta! Efter jobbet tränade jag, samt gick ut och åt tillsammans med D. Men nog om min födelsedag, mitt nya jobb som marknadskoordinator och projektledare känns verkligen så bra! Trivs verkligen så bra på Bjurfors, så känns kul att jag kunde byta från Göteborgskontoret till Stockholm.

  Ser så mycket fram emot denna höst som innefattar så mycket nytt!

  Gillar

  Kommentarer