Något som gör mig jättetaggad på de kommande två veckorna är vädret. The pacific northwest (där Oregon ligger och jag bor i) är känt för mycket regn och ostabilt väder, men de kommande dagarna ser ut att bli superfina. Vilket gör mig glad då jag älskar värme och sol. 

Har även planer för veckan som gör att det är bra att vi kan vara ute. Imorgon ska jag ta bilder för bloggen, på onsdag har vi en barbeque med friidrotten och på fredag har jag, Pien och Hanna vår avskedsfest. Planen är att ha den ute och först ha ett "pool-party" (vi öppnar poolen denna veckan) och sen avsluta med en bonfire. Och i helgen är massa graduation parties inplanerade! Ser fram emot allt så himla mycket!! 

Gillar

Kommentarer

Idag så var jag ledig från skolan då det är memorial day i USA. Memorial är en dag då man hedrar alla från USAs militär som dött i krig etc. Jag la dock inte så mycket energi på det då jag inte känner att det angår mig så mycket. Iallafall så tog jag sovmorgon och gjorde inget fram tills vid två då jag, MacKenzie, Tim, Bryan och Austin åkte och spelade tennis. Spelade tennis i några timmar och efter det åkte jag till Hanna där jag spenderade kvällen. Dom hade en bbq så var lite folk i hennes värdfamiljs släkt där. Umgicks iallafall med henne tills nio ungefär då Kenzie kom och hämta mig och så åkte vi hem.

Nu är klockan 10 och ska göra i ordning mig för att sova. Imorgon är det skola igen och efter skolan ska jag till Salem med Jerikah. Kram

Gillar

Kommentarer

Söndagskvällen spenderades hemma hos Abbie där jag var på hennes graduation party. Vi spela volleyboll, åt mat och dansa. Dom hade även en shave ice bar, vilket jag och Kenzie utnyttjade ganska flitigt.
Vi avsluta kvällen med att sitta framför brasan i ungefär 2 timmar och berätta historier /pratade om massa. Även om jag kände alla innan så lärde man känna alla liiite bättre. Hade en jättebra och mysig kväll, så ser verkligen fram emot alla kommande graduation partys.

Gillar

Kommentarer