Igår inledde jag mitt sommarlov med en tripp till kusten med några av mina kompisar. Först åkte vi till Lincoln City och gick runt lite på outlet-butikerna som finns där. Köpte bara en födelsedagspresent till Beth (min värdmamma) och ett träningslinne. Efter det åkte vi till Pacific City där vi åt och hängde på stranden i en-två timmar. Vi avslutade vår resa med ett stopp på Tillamook Cheese Factory, och självklart köpte vi glass.

Igårkväll så kom en stor del av alla seniors hem till mig /Kenzie och så hade vi en bonfire och eldade upp alla papper /skolarbeten vi inte ville spara. Hade en så kul kväll och somnade vid två på golvet i vardagsrummet.

Imorse när jag vaknade så hade typ 15 pers sovit över här, så vi alla gjorde chocolate chip pancakes till frukost. Idag har jag städat, varit med Shane och Camy, träffat Hanna, hennes mamma och syster från Norge och väntat. Dagen har varit så himla lång då jag vaknade tidigt och har väntat hela dagen på att Jacob och pappa ska komma hit. Deras plan var försenat och nu är klockan tolv, så tror att de lär komma innan ett. ÄR SÅ TAGGAD! Kram Lisa!

Gillar

Kommentarer

Hejj!! Idag så hade jag min allra sista skoldag på Stayton High School, och jag har verkligen haft en bra en.
Började dagen med att få en lapp där det stod att någon lämnat en donut till mig i "the office". Gick dit och så var det Hanna som lämnat en till mig. Superbra start på dagen! Iallafall så kollade vi bara på Grey's Anatomy under min första lektion (som är anatomy). I second period så pratade vi om vad som hade varit roligast under skolåret, och jag berättade om när vi var i Tillamook med XC. Verkligen ett bra minne! Under third period så åkte jag och Camy en sista gång till the Daily Buzz och köpte var sin strawberry lime redbull. Helt sjukt vad jag kommer att sakna dem. I forth period så hade jag government final test och tror att det gick ganska så bra. Fifth period bestod också av ett final test, men i trigonometri. Även det gick nog bra!
Spenderade sixth och seventh i Mr. Finicles klassrum och umgicks med mina vänner. Hade verkligen en jättebra dag i skolan som gick alldeles för snabbt.

Efter skolan så åkte jag hem och efter ungefär en halvtimme så var ca femton av mina och Kenzies vänner här och så hade vi ett "after school pool-party". Folk var här tills sex ungefär då de flesta åkte hem för att göra sig i ordning för senior awards night.

På kvällen hade vi alltså senior awards night, där det delad ut massor av scholarships och awards. Jag fick ett award från Oregon West Conference för att jag deltagit i en sport och haft ett betygsmedelvärde (gpa) på mer än 3.5 (jag har 3.95/4.0).
Efter awards night så hade vi senior sunset och sen börja vi med vårat senior prank.

Vårt senior prank blev alltså att gå in i alla lärares klassrum och antingen lägga alla bord /stolar i en hög eller göra en labyrint av dem. Hoppas verkligen att det blir lyckat imorgon när lärarna kommer till skolan (det är bara vi seniors som har sommarlov, de andra har fortfarande skola).
Jag kom hem runt 10 och då prata jag med papp en snabbis och sen kolla jag och MacKenzie på High School Musical. Så himla mysigt! Nu ska jag sova. Imorgon väntas en dag på kusten. Kram Lisa!

Gillar

Kommentarer

Idag så är det sjätte juni, vilket är Sveriges nationaldag. Självklart firas det ju inte i USA, men passade ändå på att ta med min svenska flagga (som mina vänner signerade innan jag åkte) ut till poolen. Själv så tycker jag verkligen att nationaldagen firas alldeles för lite i Sverige. Efter att ha bott i USA så har man ju blivit mer hemkär, och jag har verkligen insett hur fint och bra Sverige är. Här firas ju nationaldagen (4th of July) hur mycket som helst och de är acceptabelt att vara lite patriotisk (vilket amerikanare är överlag), men i Sverige känns det som att ingen bryr sig speciellt mycket om det. Jag tycker verkligen att det ska firas och att man ska vara stolt över sitt land!

​Förutom att det var Sveriges nationaldag så var det ju min sista måndag/ näst sista dag i skolan. Vi hade finals hela dagen och tror att det gick ganska bra på alla. Efter skolan så hängde Camy med mig hem och eftersom att det var så varmt hängde vi bara i poolen. Efter ett tag så insåg hon att det var hennes och Haydens 2 årsdag tillsammans (som hon glömt), så hon åkte hem för typ en timme sen då hon behövde umgås med honom lite också. Tyckte det hela att dom båda glömt det var ganska skönt. 

Nu är klockan snart sex och jag ska åka och umgås med Garret och Eric lite. Vill verkligen göra det mesta av mina sista dagar i Stayton. Kram❤

Gillar

Kommentarer