Hej! Igår tog jag sportlov en dag tidigt vilket kändes superskönt! Vi har haft väldigt mycket i skolan ända sen vi kom tillbaka efter jullovet och jullovet blev ju inte mycket till lov då vi hade fysikkursprov två veckor in i vårterminen. Nu har vi äntligen ett lov som jag inte ska plugga varje dag på, vilket kommer vara så härligt!

Just nu är jag iallafall på tåget mot Norge där jag ska träffa Hanna och vara hos henne i några dagar. Vi har massa skidåkning planerat, men även en tripp till Lillehammer. Egentligen så spelar det nog inte så stor roll vad vi hittar på då det kommer bli massa snack och updates då vi inte träffats på två månader. Jag ser även fram emot att besöka Norge, då jag inte varit där sen jag var väldigt liten.

Förutom Norge, så kommer det här lovet bjuda på träff med kompisar, lite jobb och sen kommer ju äntligen Jacob hem! Tror det kommer bli ett jättebra (men kort) lov! Kram❤


Gillar

Kommentarer

Idag efter skolan åt jag verkligen ett perfekt mellanmål! Jag är alltid så hungrig när jag kommer hem från skolan (runt 16.30 oftast) och idag var jag alldeles extra hungrig då skolmaten inte riktigt var den bästa.

Jag gjorde iallafall i ordning en smoothie, som blev mer av en smoothie bowl eller en sorbet i glas. Fick äta den med sked och den va så sjukt god! Blev liksom förvånad över att den va god haha. Iallafall så innehöll den bara Soygurt Vanilj, 1,5 dl frysen mango och 2 dl frysta hallon.

Till det åt jag två knäckemackor (surdeg smak), en med avokado och en med ost. Den andra halvan av avokadon åt jag bara då jag tycker avokado är så gott bara som det är!

Gillar

Kommentarer

Till frukost idag gjorde jag och moster i ordning scones, te och färskpressad apelsinjuice. För lite nyttigare och mer mättande scones, gjordes de på grahamsmjöl istället för vanligt vetemjöl. Det var verkligen jättegott och en bra start på dagen!

Jag tycker det är väldigt viktigt att ta sig tiden och fixa lite bättre frukost på speciellt helger då man förhoppningsvis har tid. På veckodagarna blir det lätt att man bara tar en macka och oboy, eller ännu värre inget alls. Då kan det vara bra att ta sig tiden och fixa något lite bättre iallafall på helgerna! Kram❤

Gillar

Kommentarer