Hej! Efter att ha haft en väldigt stressig dag med massor av ändrade planer så träffades jag och alla i min "prom-group" för att ta bilder vid the Water Front park i Salem. Vädret var inte toppen men som tur var fanns det ställen med tak över att ta kort på, och även om vi inte hade någon professionell fotograf så vart bilderna helt okej!

Min prom-group, som bestod av Pien, Toren, Rhalina, Everett, Hanna, Ryan, MacKenzie, Nathan, Kymberlin, Ben, mig, Garret, Jerikah och Caleb.

Min grupp + en annan grupp från vår skola som vi tog bilder tillsammans med.

Efter att ha tagit bilder så åkte vi med vår "party-bus" mot prom som var en bit utanför Salem. Beth och Adam hade som sagt gjort i ordning deras buss till en "party-bus) så att vi kunde sitta längs väggen/kanten och det var lampor/musik och så hade vi massa att äta.

Prom var verkligen jättelyckat! Hela kvällen var superkul, verkligen mycket bättre än homecoming och sadies (de andra två danserna vi haft). Everett och Gracie vart prom king & queen, vilket jag tyckte var bra då båda verkligen förtjänar det.

Prom slutade vid elva och då åkte vi till Shari's och åt late night breakfast /desert. Jag drack bara en s'mores pie-shake, men blev väldigt mätt på den, och supergod var den verkligen! Kom hem runt ett och då hade halva min "prom-group" en sleepover här. Vi kollade på Zootopia och sen somnade alla runt tre. Hade verkligen en jättebra kväll med riktigt härliga människor. Kommer att sakna dom så mycket. Kram Lisa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229