älskar dessa två, såklart eftersom det är mina barn haha. men ni vet sådär orimligt så man inte riktigt kan hantera det? ja, där är jag. lite drygt en månad kvar som mammaledig och den månaden ska jag verkligen ta tillvara på!

när man kommer hem efter en natt på bortaplan och kommer hem till ett städat hus, och kvällssolen lyser in... myyyzzz. vi trivs verkligen så himla bra i huset och i kroksjön, det enda jag tycker fattas är en förskola och bättre rundor att springa haha. men annars så är det perfekt.

/
godmorgon vänner. måndagmorgon och termometern visar 0 gradigt, brr.. tar man fram vinterjackan nu eller kommer man frysa bort när det är - 20då?? tokälskar hösten med klädvalen är alltid ett stort frågetecken denna årstid haha... nej nu ska jag klä ungarna och skjutsa hjalle på förskolan, ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer

jag, moltas och hjalles hemmagjorda äppelpaj 😋

godkväll vänner. inatt har vi sovit i klutmark och för att sammanfatta vistelsen så kommer här några nyckelord.
- skogspromenader
- bergsklättring
- bärs och myskväll
- bakning

jaa, det var väl typ det vi hann med hehe. kom hem vid 16 och tommy strax därefter (han har varit i stugan och fiskat hela helgen). jag har sedan dess hunnit springa veckans sista runda, käkat middag och chatchat up med tommy om helgen. nu ska snart barnen sova och då är det dax för söndagsmyz

Gillar

Kommentarer

vårt främmande (bella och levis) anlänge strax efter 18 igårkväll och från den stunden så var de full fart tills dom små skallade kudden. tror dom hade saknat varandra haha!

dom hann just och pass sluta ögonen innan vi hade hunnit duka upp vårat snacks för kvällen, allt det goda ni ser på bilden ovan 😛 därefter blinkade vi ungefär och plötsligt var klockan midnatt, som vanligt är livet en tävlig mot tiden, huvva.

nu ska vi njuta av en gemensam myzfrulle och lite senare åker vi till klutmark!

Gillar

Kommentarer