Jag har funderat och tänkt några dagar och bestämt mig för att detta kommer att vara mitt sista blogginlägg. För er som inte visste så började jag blogga år 2010 och bytt portal tre gånger sen dess. Jag var alltså 14 år när jag startade min någotsånär framgångsrika blogg på blogspot. Jag började egentligen blogga för att jag ville skriva av mig och dela med mig av mitt tonårshuvuds snurriga tankar. Jag har alltid haft lätt för att uttrycka mig i ord och jag har på något sätt bara fortsatt, mer eller mindre aktivt.

Nu har en ny fas i mitt liv börjat. Jag har flyttat hemifrån för över ett halvår sen, jag studerar och jobbar för fullt och har hittills inte riktigt lyckats hålla bloggen uppdaterad på ett shysst sätt. Jag kräver ibland lite för mycket av mig själv och ibland kan jag må bra av det men bloggen har på sistone känts som något av ett måste. Min mor uttryckte det som ett "stressmoment". Det ska uppdateras, tas fina foton och man ska våga öppna sig själv inför läsarna. På ett sätt känns det också som att trycket på alla bloggare stegrades upp sedan Finlandssvenska bloggare öppnade sin verksamhet främst på Facebook. I all ära men jag kunde blogga bättre och friare innan dess era.

Det har inte varit ett enkelt beslut detta, jag älskar att skriva, jag har en dold passion för fotografering men jag hittar inte tiden för att satsa. Det finns så mycket annat jag upplever som viktigare än bloggen i detta nu, i denna period av mitt liv.

Jag tackar för min tid här på nouw, på blogg.se och blogspot.com. Det är över nu.

Som ett sista fint minne publicerar jag några av mina fina headers jag haft genom åren. Alla timmar man lagt ner på att försöka få en fin header. Passar bra som avslut, tack för mig!

  • 346 visningar

Gillar

Kommentarer

Detta kan möjligtvis vara sista bloppisen någonsin jag ordnar. Jag kommer berätta mer om det i ett senare inlägg efter att jag fått fundera några dagar till.
Alla plagg kan hämtas från Jakobstad eller också sändas per post mot liten avgift.
Kommentera här under eller hör av sig till l-back@hotmail.com om du önskar köpa något!

1. Jacka i strukturerat, mjukt material från Lindex. Använd en gång. M-10€ reserverad! 
2. Glesstickad cardigan från H&M. M-3€
3. 3/4 ärmad tröja från Lindex. Fint skick. L-5€

1. Basic t-shirt från Conscious Lindex. L-3€
2. Skjorta från Gina Tricot. 40-6€
3. Fin vadlång klänning i stretchigt material med fin liten slits. Använd en gång. Lindex. M-10€

1. Burnout mönstrad t-shirt från KappAhl. Något noppig. 40/42-2€
2. Topp från Gina Tricot. L-3€
3. Basic t-shirt från Gina Tricot. M-5€

1. Jeans i urtvättad färg (varit så sen jag köpte). Lindex. 40-5€
2. Mjuka stretchjeans från H&M. 42-4€
3. Mönstercoatade jeans med fin passform (varit mina absoluta favoriter men måste nu ge upp dem..) H&M. 38-5€

  • 312 visningar
  • Nära Jakobstad, Finland

Gillar

Kommentarer

Jag har igen varit lite frånvarande på bloggen. Det har varit mycket på gång här hos mig, jag har skaffat katt bland annat. En helig birma som heter Baggis. Han krävde lite uppmärksamhet förra veckan men nu går det riktigt bra med honom här. Jag är bara fodervärd åt honom men han känns ändå som min egna lilla kisse.

Jag har också haft lite mer i skolan och längtar för första gången efter lite ledigt. Det kan bli riktigt intensivt ibland när jag har skola från 9-16 och jobb från 16-22, så därav har jag tagit till vara på mina lediga dagar och gjort sånt som jag mått bra av. Jag borde kanske blogga och ventilera i text också, det kunde vara riktigt bra.

Sen fick jag en enorm motivation att tillverka lite smycken igen och har beställt nytt material och använt lite gammalt material ikväll. Så kul att sitta och pyssla i kvällsmörkret!

Sätter in lite bilder som avslutning. Kanske jag återkommer snart igen. Vi får se.


Gillar

Kommentarer