Innehåller affiliate-länkaroutfits 2019
Innehåller reklamlänkar
Skor - Mou / Topp - Här / Byxor - Här

Jag har S i byxor och M i tröjan men skulle säga generellt med såna här plagg ’the bigger the cozier’

Jag kör alltid 1-2 storlekar större på mina plagg (förutom jeans då). Gillar när det inte sitter åt och tycker oftast plaggen ser lite lyxigare ut större.

Idag var tanken att åka och kolla på bil men istället blev det att storstäda båda våra bilar haha så typiskt när vi planerat hela veckan att kolla ny bil till mig men nu kan jag lägga ut min till försäljning och förhoppningsvis så kommer jag hitta den bilen jag vill ha lite snabbare om jag säljer min bil först.

Gillar

Kommentarer

Video
Ville bara informera att en ny vlogg ligger uppe på min kanal och ni får följa med och Podda, bubbel med tjejerna, Nelly brunch och förlovningsmiddag! Visar även hur man som micro influenser kan tjäna pengar!! De får ni inte missa!!

Vi hörs snart hjärtan med bättre uppdatering

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkaroutfits 2019

innehåller reklamlänkar

Stickad klänning - här (notera dock att jag klippt den i sidorna för högre slits) /klackar - klick / solisar - klick

Hej finisar, alltså är det bara jag som älskar att hösten har smygit sig på? Jag vill bära mysiga stickade plagg, fluffiga jackor, tunga kängor and sooo on. Men är nog inte ensam om att älska höstmodet haha.
Vi åker ju ett gäng tjejer till NY nästa vecka och hade verkligen hoppats på att det skulle vara kallt men icke, 29 grader och strålande sol..

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför lunch på L'avventura. Sen blir det ansiktsbehandling, träning och avslutar med att laga lite spagetti med köttfärssås ikväll. och imorgon fredag, fyfan va trevligt. Sen imorgon är det fredag och jag har typ absolut inget inbokat i helgen förutom en brunch, och MYS!

Vi hörs sen gullisar, tänkte göra en recap på min vecka när jag fått samtliga bilder från alla fotografer som fotat på eventen hehe

Gillar

Kommentarer