Bröllopsfotografering

Fotade fina Frida och Rasmus i början av augusti. Var en så fin dag att fota på och favoritplatsen blev nästan det sista stället vi fotade på (dom sista bilderna). Tycker ljuset på just dom bilderna blev riktigt mysigt då solljuset glimtade in mellan träden, även vid vattnet så glittrade det så fint i bakgrunden.

Så kul att få förtroendet att få föreviga deras stora dag och hoppas verkligen dom blev nöjd över bilderna!

  • Foto

Gillar

Kommentarer

Tre bilder från min helg som bestått av jobb men även lite annat. I fredags var det babyshower för min kusin Rebecca, myste även med min andra kusin som ni ser på första bilden här över. När jag kom hem körde jag på lite mini-spa, flera ansiktsmasker, färgade ögonbrynen och gjorde min hudvårdsrutin lite ordentligare än annars. Igår, lördag var jag hos Linn på kvällen efter jobbet, supermysigt!

Min söndag började på gymmet, hade väldigt mycket energi när jag vaknade så blev ett väldigt bra pass. Jag mår verkligen bra av att träna och blir på så bra humör! Älskar det.

Jag och Alex avslutade kvällen med filmkväll. Köpte lite snacks till det... Det är ju gott men jag mår verkligen illa nu efter haha, av allt socker och chips. Blir nästan äckligt tillslut! Sen testade jag lite kläder, blir lätt att jag fastnar i perioder när jag använder ca tre plagg och glömmer bort allt annat jag har i garderoben, blir tvungen att kolla igenom den lite då och då för att se vad jag har.

Idag matchade jag min beigea jacka tillsammans med t-shirten jag köpte i vintras på jobbet. Älskar när jag börjar gilla något speciellt och inser att jag ju faktiskt äger något sådant, som nu tillexempel en enkel brun t-shirt. Har blivit så rätt ofta den senaste tiden, men jag gillar det!

Gillar

Kommentarer

Några bilder av hur jag inrett med allt jag fick med mig från Ikea. Man blir verkligen så mycket mer inspirerad, rent allmänt av att ha det fint omkring sig. Tänkt att det inte är någon idé alls att satsa på mitt rum för vill egentligen bara flytta men köpte trots det en del saker ändå, men som jag då senare kommer kunna ta med till en lägenhet.

Rummet fick sig ett litet lyft! Är underbart att inte bara se samma gamla saker över allt utan att ha lite nya dekorationer och en ny mysig matta. Välbehövligt för mitt välmående om inte annat haha.

Köpte även denna svarta, runda lampa som jag har i fönstret och ljuset från den är verkligen supermysigt!

Gillar

Kommentarer