"Jag tror att skriva blogg kommer bli en större trend igen inom kort"

Denna veckan träffar vi Emmy, en smålänning med bankande modehjärta. Vi rör allt som har med bloggandet att göra - inspiration, att hålla en bloggrutin och vad som hänt i livet, som inte hade hänt, om det inte vore för hennes blogg. Och, sociala medier i framtiden, hur blir det? Profile - 10

Hej Emmy, berätta lite kort om dig själv, vem är du?
- Hej, mitt namn är Emmy och jag är ifrån en liten stad i Småland som heter Oskarshamn men sen 2,5 år tillbaka så bor jag i Stockholm - och jag älskar det.

Har alltid känt att jag hör hemma i en större stad då jag älskar uttrycka mig i stil samt alla möjligheter som kommer med en större stad, drivet människor har är så inspirerande. Så en flytt till Stockholm blev en självklarhet. Så sen jag flyttade till Stockholm så har jag inte bara fått chansen att jobba mer med mina sociala medier utan jag har hittat mig själv och vuxit som person. Har lärt mig att våga ta för mig och visa vem man är.

På min fritid älskar jag att dansa- har alltid hållt på med dans sen jag var liten, en fun fact- jag har varit danslärare i några år samt att jag tävlat i dans och gjort stora uppträdanden på festivaler när jag var med i en duo grupp. Utöver dans så äskar jag att fika och umgås med vänner och familj samt att jag gärna reser så fort jag får chansen. Är väldigt spontan och glad av mig och jag har alltid nära till skratt.Vad är din huvudsakliga inspiration till bloggen och vilka är dina bästa tips för att uppehålla en bra bloggrutin?
- Min huvudsakliga inspiration är att jag älskar mode! Har alltid varit intresserad av det och har velat inspirera andra med att våga vara sig själv. Är som sagt uppvuxen i en liten stad - så att sticka ut med sin stil har inte alltid varit lätt. Men att ha en plattform att kunna dela med sig av sin passion för mode och att fortsätta gå sin väg har hjälpt mig att våga ännu mer.

Mina bästa tips för att hålla en bra bloggrutin är att man ska blogga om det man brinner för och att man gör det för att man vill och tycker det är kul. Det är lätt att man kan tappa rutinen om det blir ett måste, så det är viktigt att man gör det gör sin skull och inte för andras skull.

Vad är det bästa som hänt dig, som inte vore möjligt om det inte vore för bloggen?
- Det bästa som hänt mig tack vara bloggandet, är att jag fått sånna roliga möjligheter som att göra så många samarbeten med företag, att jag också fått gå på så pass många roliga events och alla människor som jag lärt känna på den resan såklart. Några av dem har också blivit mina närmsta vänner idag - vilket är så kul och något jag är väldigt tacksam för.

Hur tror du att sociala medier kommer utvecklas i framtiden?
- Oj, det kommer nog utvecklas något extremt mycket, det har ju skett stora utvecklingar bara på några år så det är nog bara början på resan för sociala medier. Tror faktiskt att skriva blogg kommer bli en större trend igen inom kort.


Tre snabba frågor:

Min största modemiss genom tiderna är... när jag försöker för mycket haha.

Mina topp tre bästa plagg i garderoben är... mina svarta skinnbyxor med hög midja från Nelly och min bruna oversize-kavaj från Gina Tricot. Det tredje bästa plagget vet jag inte men basplagg är alltid det bästa.

Det bästa med att blogga är... att man får uttrycka sig och inspirera andra. Samt att man kan se tillbaka, det blir som en dagbok.