Skräddarsy din nyårsdoft med CLEAN

Efter jul men före påsk är det som bekant dags för årets festligaste högtid, nyårsafton! En glammig afton förtjänar en lika glammig look, låt pricken över i:et som sätter tonen för nyårskvällen och det nya året vara din parfym. Beauty - 10

I samarbete med CLEAN


Doft är det sinne som är starkast kopplat till vårt minne, och kan därför både framkalla och skapa betydelsefulla minnen och ögonblick. En doft kan ge oss förnimmelser om specifika tillfällen av betydelse i våra liv. Nyårsafton är ett perfekt tillfälle att med hjälp av en speciellt utvald doft skapa nya sådana minnen.

Unikt för CLEANs parfymer är att du genom tekniken layering kan skapa din egen unika doftkombination genom att blanda olika parfymer med varandra. Eftersom att CLEANs dofter är linjära, alltså att de inte förändras på huden över tid, är de utmärkta att blanda med varandra för att skapa en helt unik doftupplevelse.

Så hur hittar du din perfekta nyårsdoft? För att underlätta lite, har vi tillsammans med CLEAN tagit fram tre olika förslag på doftkombinationer som passar för tre olika nyårskvällar.För singeln som är på jakt efter nyårskyssen
Den perfekta nyårsparfymen för dig som vill ha en romantisk doft är CLEAN Skin, en varm och sensuell doft av blommor och mysk. CLEAN Skin fungerar även utmärkt att blanda med exempelvis CLEAN Rain som är en varm och skir doft med inslag av viol och näckros. Här kan du köpa CLEAN Skin och här CLEAN Rain.

För dig som vill börja det nya året på ett uppfriskande sätt
För en frisk och fräsch doft, som håller hela nyårsnatten passar CLEAN Air perfekt. Doften är luftig och frisk med toner av citrus och bergamott. CLEAN Air passar bra att blanda med till exempel CLEAN Shower Fresh, som är en uppiggande doft av Jasmin och liljekonvalj. Tillsammans blir parfymerna en sprudlande och uppiggande doft. Här kan du köpa CLEAN Air och här kan du köpa CLEAN Shower Fresh.

För dig som vill att din doft ska komplettera din nyårslook
Vill du ha en stark och kvinnlig doft som framhäver din glammiga nyårsklänning, är CLEAN Blossom en perfekt doft. Med feminina toner av liljor och apelsinblomma får du en blomstrande doft som passar utmärkt att blanda med till exempel CLEAN Ultimate som är en djup och sensuell doft av Bergamott och vit ros. Här kan du köpa CLEAN Blossom och här CLEAN Ultimate.


Writer
Redaktionen