Tävling: Gå på bio med Nouw

Nouw har reserverat två biosalonger till er Nouw-bloggare för en exklusiv förhandsvisning av filmen "A Simple Favor". Nu har du chansen att se filmen innan premiären - här kan du tävla om biljetter till både dig och en vän! Other - 366

Hösten är här och vad är då mysigare än att spendera en vanlig vardagskväll med en bra film, popcorn och ett gäng härliga människor? Precis så kände vi och därför bjuder vi på Nouw, tillsammans med Nordisk Film, in till en biokväll - exklusivt för er som bloggar på Nouw.

Om filmen
A SIMPLE FAVOR centrerar kring Stephanie (Anna Kendrick), en mammavloggare som försöker avslöja sanningen bakom hennes vän Emilys (Blake Lively) plötsliga försvinnande från deras lilla stad. Stephanie försöker finna ut vad som hänt, tillsammans med Emilys man Sean (Henry Golding), i denna snygga thriller fylld av vändningar och svek, hemligheter och avslöjanden, kärlek och lojalitet, mord och hämnd. En spännande thriller från regissören till BRIDESMAIDS och THE HEAT”.Vinn biljetter till dig och en vän
Nu har du chansen att vinna två biobiljetter - en till dig och en till en vän. Vi tävlar ut biljetter till 50 bloggare i Stockholm och 50 bloggare i Göteborg. Innan filmen börjar blir det härligt mingel och du bjuds även på snacks som du får ta med dig in i salongen.

OBS: Åldersgräns på filmen är 11 år.

När?
Filmen visas i en exklusiv förhandsvisning för Nouws bloggare den 26 september klockan 18.30. Biopremiär för filmen är 28 september. 

Såhär gör du för att vara med och tävla:
1. Följ nouw_comInstagram

2. Skriv en kommentar här under artikeln om vad ditt bästa biosnacks är, och glöm inte skriva om du önskar att gå i Göteborg eller Stockholm.

3. Klart! 🍿


Vinnarna kontaktas personligen torsdagen den 20 september! 


Till alla vinnare: Tänk på vara på plats kl. 17.45 för att mingla, ta lite bloggbilder och hämta ut dina snacks. Vi ser fram emot att träffa er! 


Writer
Redaktionen