Innehåller affiliate-länkar

Som jag nämnt tidigare så är jag på jakt efter ett par nya boots till hösten. Ett par klassiska svarta! Dock behöver dom inte vara alltför klassiska, dom får gärna ha en liten extra detalj av något slag så att dom blir lite speciella. Men jag tänkte i alla fall att jag delar med av några stilrena alternativ här på bloggen! Jag gillar när de har lite högre klacka och gärna lite högre skaft. Jag tycker det blir lite mer smickrande för benen, i alla fall på mig!

Lots of love //Matilda

Gillar

Kommentarer

FRIIII-
NAALLYYY!!

Hallå!! Då var den här igen, den älskade helgen! Och det är ingen vanlig sådan heller!!!
Jonte och Johanna har åkt hit från Trondheim för att hänga lite med oss alla i helgen. Så synd att det blir så länge mellan gångerna vi ses, men det ska bli riktigt mysigt att få ha dom så nära i några dagar! Dom kom med flyget igår kväll så imorse när vi vaknade så blev det en mysig långfrukost och sen åkte Philip, Jonte och Johanna in på stan för att kika lite. Jag stannade hemma då jag känner att jag ligger lite efter i min planering (som ni kanske märkte tidigare i veckan..). Gjorde en trööökig ensamlunch också i form av omelett, sallad, riskakor med jordnötssmör och banan samt en kiwi! Haha, en riktig salig blandning. Och en väldigt trött omelett? Äsch.

Nu låter det i alla fall som att de andra är på g hemöver så jag ska göra mig iordning. Vi ska in på stan igen om en stund för att möta upp några fler och ta en AW öl och sen kanske det blir någon enkel middag ute. Vi får se!

Hoppas ni ordnar en mysig start på helgen nu. PUSS!

Lots of love //Matilda

Gillar

Kommentarer