Innehåller affiliate-länkar

Igår pratade vi om puffärmat. En annan jäääävligt snygg och härlig trend enligt mig är skinn,läder eller vad man nu vill kalla det!
Det finns så sjukt många snygga plagg i skinn, eller fuskskinn och i höst kan man verkligen gå all in på det. Tycker absolut inte att det är för mycket att heller matcha skinn med skinn. Men det är också väldigt snyggt att blanda material. Skinn är ju sådant som är väldigt snyggt till stickat också.

Är riktigt taggad på att komma i alla gamla skinnbrallor igen när jag ser detta. Har redan beställt en skinnskjorta också, dock inte den på bilden utan en annan, men den kan jag inte ha än så länge med stormagen haha!

För övrigt, tänk er då kombinationen puffärmat och skinn, som klänningen nedan. Amaziiiiing.

Ni hittar plaggen på alla länkar nedan.

Gillar

Kommentarer

Nu har hockeyn börjat igen. I fredags hade Timrå seriepremiär mot Vita Hästen så Jeremy åkte hemifrån redan i torsdags. Då passade jag på att uträtta lite ärenden på Birsta och umgås lite med mamma. Så jag åt middag med henne på Ikea och sedan for jag hem för en tidig kväll. Natten blev hemsk dock. Sov bara 3 timmar så var heeeelt slut på fredagen.

På fredagen började jag dagen med en workshop i skolan. Vi läser projektledning just nu och kursen innefattar mycket olika beteenden och roller osv. Så vi fick ha workshop i hur man kommunicerar och svårigheterna kring det med hjälp av olika övningar. Vi alla är olika och tar in information på olika sätt och det är så intressant.

Efter det jobbade jag och min grupp på vårt grupparbete lite innan vi tog helg. Jag var som sagt helt slut och hade så ont i huvudet pga dålig sömn under natten, så det var lyx att bli bjuden på middag av Tua sen på kvällen. Vi käkade musslor, kollade grabbarnas match och hängde med barnen såklart. Mys!

Igår käkade vi lunch på Tant Anci. Jag, Jeremy, Tua, Jonte och deras barn, sen hade killarna träning så vi hängde resten av dagen och käkade gemensam middag på kvällen.

Idag stod jobb och hemmapremiär på schemat. Jag jobbade mellan 9-14, sen åkte jag direkt ut till arenan för att kolla älsklingens hemmapremiär. Dom mötte Södertälje idag och det blev vinst!

Nu ska vi bara mysa framför en film i soffan och rå om varandra. Eftersom hockeyn börjat nu så blir de ensamma kvällarna innan bebis bara färre och färre. Vi får passa på att njuta av att bara vara vi två en liten stund, innan vår lilla dotter snart kommer till världen.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag är besatt av den här pufftrenden som är just nu. Jag tycker det är så snyggt för det ger en sån snygg effekt på ett annars ganska enkelt plagg, typ som en tight klänning eller en skjorta. Jag tänker att jag får försöka satsa på det i höst, skjortor med puffärm (och andra snygga skjortor) så att man inte behöver klä av sig så mycket för att kunna amma (om nu amningen fungerar, det tar man ju inte för givet).

Men titta bara på dessa plagg. Älskar dem. Och är besatt av den lilaaktiga klänningen, även om det inte är min färg vanligtvis. Och sen gillar jag den rosa manchestertröjan också. Så snyggt!!

Ni hittar plaggen på länkarna nedan.

Gillar

Kommentarer