Bilder från middag i onsdags med Olle och Elias

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Vi checkade ut på morgonen och tog oss in till stan för att äta frukost på Drury 188-189. Riktigt mysigt ställe med så god frukost.

Efter frukost gick vi till den ”turistiga” delen där vi valde att gå på London Dungeon. Det är typ som gasten på Liseberg fast mer historiskt där de berättar om läskiga upplevelser/sjukdomar/personer som drabbat London i deras historia. Bla Jack The Ripper som ni säkert känner till.

(Riktigt trött tjej nedan)

Lunchen var sedan bokad på Novikov, ett asiatiskt ställe. Herreguuuuud va god mat. Vi tog olika sushi, teriyaki lax och marinerade lamb racks. Supertips!

Eftermiddag/kväll—> hem till Gbg!

Gillar

Kommentarer

I torsdags kväll åkte jag och Olle till London på en liten weekendresa. Vi var borta i två nätter, vilket räckte gott och väl!!

Resan bestod väl mest av mat :pp, vi valde alltså att lägga pengar på just bra restauranger. Och London är ju en sån plats där det faktiskt är värt att göra det!!


Första dagen; frukost på The Breakfast Club. Ett väldigt typiskt ”engelskt” frukostställe. Det blev en english breakfast för oss båda!

Efter frukosten gav vi oss ut på stan. Vi gick runt i några timmar och tog oss in mot Piccadilly Circus.

Lunch blev det sedan på den italienska restaurangen Cecconi’s. Helt klart mitt favoritställe. Så mysigt och extremt god mat. Dit måste ni gå om ni besöker London!

Vi bodde i Greenwich, vilket låg längre ifrån centrum än vi förväntat oss så vi stannade i stan hela dagen - tills middag.

Middag åt vi på Isabel, ett väldigt fint och trevligt ställe. Men alldeles för dyrt... dumt av oss att ens boka bord där men vi hade hört så gott om deras mat och dryck.

Inlägg om resdag nr.2 kmr snart...

Gillar

Kommentarer