Hejsan hoppsan!

Då var vi inne i en ny era och den varmare jackan har plockats ner från vinden. Jag och sommaren har inte riktigt mentalt gjort slut än så det är med viss sorg i hjärtat det här för nu kan det bara gå utför… Nej, skämt å sido, bara att försöka tagga till och förbereda sig inför att frysa arslet av sig.

Hur är det med er idag? Här är det, nu ska ni få höra, bättre med benet, men självklart har i stället det andra benet börjat göra ont o_O Jorå så atte, alltid är det något. Jag kan inte ens minnas när jag inte hade ont någonstans senast och värre blir det alltid när det blir kallare ute eftersom min kropp inte uppskattar kyla för fem öre.
Jag har i alla fall testat, idag, att ta en promenad med benen (utan dem vore det ju konstigt, hehe) och det gick väl rätt okej får jag säga *peppar peppar* Kallt var det dock så jag pälsade på mig med både jacka och fingervantar och lyssnade på podden hemsökt vilket var längesen. Jag kom dock på mig själv med att sucka och himla med ögonen vid x antal tillfällen för hur töntiga är inte många spökhistorier? Det är väl meningen att man ska få kalla kårar, men jag är ju som jag är och gick mest och räknade antalet gånger man kan säga blod under ett visst antal minuter, lame!

Nu har jag slagit mig ner med en kopp te och är trött som själva fan. Jag har kommit in i en kass sömnperiod igen vilket tär på mig. Jag behöver väldigt mycket sömn och när jag inte får det blir det zombie mood och jag mår inte så bra, men men, förhoppningsvis rättar det väl till sig :)

Kram!

  • 151 visningar

Gillar

Kommentarer

Hej godingar!

Hur har ni det? Jag har sån dålig koll på dagarna att jag gick ungefär halva dagen igår utan att veta att det var fredag, skandaaaal. Det blev en trevlig överraskning sen när jag upptäckte det eftersom jag då kunde gotta ner mig i Release Radar på Spotify :)) Här krävs då inte mycket för att humöret ska höjas en aning ;)

Lite benuppdatering då till de som aldrig tröttnar på mig och bara cravar över mer info: Jag kom på en lite bättre lösning till mitt smärtproblem, nämligen stödstrumpa OCH vadstöd som jag lät sitta över både fotled och underben. Det fungerade riktigt bra faktiskt måste jag säga och det höll ihop benet och kramade om det fint. Tur att man har resurser hemma i gömmorna att damma av så att säga! Sexy and I know it 😎 Rekommenderar!

I förrgår hade jag så jävla ont att det kändes som att benet skulle sprängas inifrån och det blev hela tiden bara värre och värre. Jag övervägde om jag skulle hugga av benet eller, alternativt, ringa jouren och DÅ är det fan illa eftersom jag har sån extrem telefonfobi och vara-till-besvär-fobi (NÄSTAN så att jag hellre skulle välja det första alternativet om jag tvingades välja), men jag tog dubbla dos smärtlindring, bet ihop och bäddade ner mig. Jag vet att det kanske låter lite märkligt att inte höra av sig till sjukvården, men eftersom jag är sjuksköterska vet jag att man inte gör någonting åt det utan det läker av sig självt, så alltså helt onödigt att ta upp vårdens-, och min (i och för sig inte så dyrbara) tid. Jag gör redan allt jag vet att man kan göra för att underlätta. Anledningen till att jag ändå övervägde att ringa var för att eventuellt få kryckor och mer smärtlindring även om det sistnämnda hjälper dåligt.

På tal om kryckor förresten. När jag var liten var jag SÅ SJUKT mallig när jag hade det! Det var liksom värsta grejen och var jag ute hälsade jag på alla människor som gick förbi bara för att de skulle se mig och tycka synd om mig, HEJ uppmärksamhetstörstande. Det kändes alltid som att jag växte minst en decimeter och det mäktigaste var ju att någon väl utvald fick bära ens bricka i matsalen i skolan. Jag var alltså skadad väldigt mycket även som barn/yngre. Jag har varit en trasdocka genom hela livet, väldigt skev och trasig. Idag skulle jag inte vara fullt lika stolt dock utan nu skäms jag mest över att jag ständigt är skadad/har ont någonstans. Jag känner mig lite som ett skadeskjutet djur som behöver dölja sitt handikapp för att inte bli utstött och dödad typ. Jag är då inte ett förstahandsval när det kommer till evolution ;)

Igår kväll blev jag bjuden på mat. Gissa köket? ;) Det kom sååå välbehövligt efter några tunga dagar. Massa TACK! Det blev lite halvkonstigt bara eftersom servitrisen kunde ungefär 0 % svenska så beställningen blev helt fel vilket vi båda nojade upp oss över. Det blev dock rätt till slut men den goda salladen plockades bort mitt framför ögonen på oss trots att vi hade börjat äta. Kändes himla märkligt att de tog den och dessutom slängde den för jag hade gärna ätit upp min eftersom den var hur god som helst, men men, i övrigt var det super som alltid! Det blev kycklingsoppa till förrätt och butter chicken till huvudrätt, MUMS!

Kram!

  • 416 visningar

Gillar

Kommentarer

Tjo!

Hur är det med er? Egentligen har jag ingenting att skriva, men tydligen skriver jag ändå så skål på det! Även idag vaknade jag tidigt som sjutton eftersom benet gör så förbannat ont! :( Jag kan liksom knappt ha benet och foten rakt och än mindre flytta på den utan att det skär som knivar och den hotar friskt med att gå av. Verkligen kul att det går åt rätt håll. Är så nöjd över min kropp och att den fungerar så bra… Läses med viss ironi…

Nu har jag precis tagit en dusch där jag fick tvätta håret två gånger för att det var så äckligt, hehe. En kaffe fick jag även unna mig efter den prestationen, det var jag värd tyckte jag. Jag dricker ju aldrig det hemma längre, men just idag blev suget enormt eftersom jag tycker synd om mig själv. Farligt för mig att göra så egentligen för jag har en tendens att inte kunna sluta sen. Beroendeperson, svar JA. Jag har väldiga problem med sånt och kan fastna och gå upp totalt i saker (alltså inte bara just kaffe utan ALLT). Till slut är det de enda jag tänker på och jag klarar inte av att motstå, men man får väl lov att living on the edge och utmana ödet lite ibland. Får se om jag ångrar mig sen ;)

Vad gör ni idag?

Kram!

  • 469 visningar

Gillar

Kommentarer