Jag har precis beställt Enchiladas från Tacobar och det var fettgott! Ni som följt mig ett tag VET att jag älskar mat (och ni som inte följer mig vet nog det ändå för jag postar seriöst bara matbilder😄)! Eftersom jag då älskar mat har jag testat alla och då menar jag ALLA mat-appar såsom hungrig.se, onlinepizza och nu till min favorit, WOLT!

På nästan alla mat-appar får du vänta minst 1 timme, ibland mer och jag vet hur jobbigt det är. Mina hangry systrar därute vet vad jag menar!😉 Det som är bra med WOLT är att det tar cirka 20-30 minuter att få maten levererad och ibland kan du till och med få maten tidigare. Men det bästa är helt klart att du kan se vart bilen som ska leverera din mat är. Jag kunde se när "min bil" var precis utanför mig och då förbereda mig inför att hämta min mat.

Så är du hungrig och inte vet vad du ska äta till middag så ladda hem WOLT, you will not regret it! 😏


Klicka HÄR för att ladda ner WOLT nu😍 

Glöm inte att använda koden OLIVIA99 när du registrerar dig!❤


  • Inspo

Gillar

Kommentarer

​Det är så lätt att hata när andra gör fel men att försöka älska andras flaws, acceptera och lära oss av dem är svårare. En av anledningarna varför relationer idag går så himla dåligt är för att få människor är villiga att ge det som krävs av en. Älska är så mycket mer än fina middagar och rosor.

 Att älska är att gråta vissa dagar... Att älska är att bli nojig och svartsjuk ibland... Att älska är att bråka och inte alltid hålla med om allt...Att älska är inte bara skratt och roliga dagar. Det är okej att inte alltid vara perfekta tillsammans för någonstans är det finare att man försöker även när saker går emot relationen.

Nu säger jag inte att man ska ha en relation med någon som fysiskt eller psykiskt misshandlar en, eller behandlar en som skit, verkligen inte! Jag önskar bara folk inte gav upp på varandra så lätt. Det är så sorgligt när relationer tar slut. Break-ups gör ont och skadar människor. Istället för att skada varandra försök lösa det, många saker kan lösas om vi tar våra egna egon ur vägen och börjar "tänka" med våra hjärtan! Det krävs att BÅDA hjälper varandra när det blir svårt.  Ibland måste man också se saker från den andras perspektiv och förstå vart den andra kommer ifrån. 

Mitt stora problem har varit att jag har svårt att kontrollera mina känslor. Blir jag liksom ledsen för nåt  litet kan det förstöra min dag och äta upp mig inifrån. Jag hatar när man inte löser och reder ut saker direkt.  Så jag och min pojkvän har en typ "regel" att vi aldrig ska gå och lägga oss osams eller ledsna över nåt. Dock så är den regeln bra i alla relationer, man ska ju aldrig ligga och grubbla innan man ska sova. 


Gillar

Kommentarer

Hej alla fina läsare! Förlåt för ännu mer sen uppdatering, jag har blivit sjuk igen och nu ligger man och hostar igen! Hoppas att det försvinner lite snabbare denna gång 😭

Påsken var iallafall jätterolig, den firades med min familj och min pojkvän, som också var där för att vi skulle göra en skattjakt för barnen. Så jag gjorde 2 lag, 2 kartor och la ledtrådar lite överallt precis utanför huset. Sedan fick barnen och även min pojkvän vara med och leta efter ägg (han älskar tävlingar😂😍).

Vad gjorde ni på påsken? Firar ni? 💗

Gillar

Kommentarer