Nu är tättstugan typ klar. Vi ska bara hänga upp torkställning på andra sidan väggen, samt fixa lite innehåll till lådorna som ska bli nya tvättlådor. Så himla bra budgetrenovering. Svart blev verkligen tipptopp. Ny torktumlare och ny tvättmaskin också.

​och sen köpte jag dessa snygga blommor av skumgummi. Alltså WOW. Eller? :)

Gillar

Kommentarer

Åh imorgon ska vi göra något som jag längtat mycket efter. Nämligen färdigställa tvättstugan. Vi gjorde ju en "budget"renovering där inne och rev ut duschkabinen, murade igen en golvbrunn, målade kaklet vitt igen och målade golvet ljusgrått, satte nytt tak med spottar. Sedan köpte vi tvättmaskin och torktumlare och imorgon ska vi på IKEA för att köpa till köksinredning och en bänkskiva. Inget speciellt. Jag är inne på att köra på SVART. Utrymmet där har så många olika vita nyanser så vitt vore bara dumt känns det som. Men får se. Kanske ljusgrått också så det går ihop med golvet? Ja imorgon får ni se i alla fall.

Något av dessa två funderar vi på att ha i tvättstugan. Tror ni det kan bli bra? Det är ju pyttelitet där. Typ 3-4 kvm. Men sedan har vi en hel tvättstugehall också. :) Bilderna kommer från IKEA.

Gillar

Kommentarer

PERSONLIGA TEXTER

Alltså det här med att sluta amma går ju.... inte så bra. Med Zoe var det bara att sluta så slutade det produceras mjölk. Fick klämma ur en gång. Men denna gång O M G! Alltså jag fick mjölkstockning efter några timmar bara. Satt på flygplanet till Milano och kände hur det spände i hela brösten och så vart det en rund hård ring runt dem, varma och röda...

Har fått klämma ur så lite som möjligt ungefär var 4e timme dygnet runt. Nu dag 4 börjar ENA bröstet bli normalt, men det andra är fortfarande stenhårt och gör ont. Trodde aldrig det skulle bli ett sådant projekt att sluta amma liksom. Som tur är tar Alba nu både flaskan och äter vanlig mat så amning behövs inte. Jag testade att ge henne bröstet nu när jag kom hem igår och hon tog det direkt så hon kanske inte är redo att sluta? Usch, är jag självisk? <3

Var inte jättekul att gå runt i Milano och klämma ur tuttarna vid varje toalettbesök... Jisses. Dag 5 imorgon så vi får se hur brösten mår då. Får också se hur mycket stryk dem tagit av två täta amningar på +6 månader båda gångerna... 1 år fick dem vila innan det var dags igen. Efter amningen med Zoe såg dem ut precis som vanligt, men är livrädd att de ska vara helt tömda denna gång. Men får nog bara vänta och se :)

vi mot världen!

Gillar

Kommentarer