Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| MIN GRAVIDITET

Jag kan inte ens förstå att jag sitter & skriver detta inlägg😍😭👶🏼😱🍼👶🏼 Äntligen kan jag få dela med mig av denna nyhet till er, som jag har längtat. Det har känts så konstigt/falskt och jobbigt att inte kunnat vara ärliga mot er. Men nu så och nu ska ni få vara med på hela resan hihi. Alltså vi är så himla glada och lyckliga, känns som både jag & Henki svävar på rosa moln just nu. Kan liksom inte greppa!!! Tänk att jag och Henke ska bli föräldrar till en liten bebis som växer i min mage. Nu har det börjat landa litegrann men tusan vad overkligt det känns. ÅH!! Att Henke ska bli pappi till vårt barn är det bästa som hänt. En liten knoddis som kommer bli halva Henke och Halva mig🥰🥰 WOOOOOW!!!!!

Jag tänkte att jag skulle nu direkt svara på lite frågor hihi, men antar att ni med har massor frågor nu, så det är bara att kommentera här så ska jag se till att göra ett helt inlägg med svar på alla era frågor.

Vilken vecka är du i?

- Jag är i vecka 14!!

Hur berättade du för Henke?

- Det kommer ni faktiskt få se en video på, så det håller jag lite på hihi.

Hur mår du just nu?

Alltså just nu mår jag inte så bra, det är kräkfest, ingen aptit, gravidhormoner och ett lyckorus på samma gång. Men helvete vad jag mått illa senaste veckan, fy! Hela den här veckan låg jag liggandes i soffan och kunde knappt röra mig. Jag hoppas det vänder nu. Men har även där spelat in videos för varje vecka som gått och tänkte även köra lite "gravid vecka för vecka" här på bloggis. Det känns som ett uppskattat koncept. Men trots allt detta dåliga mående så jag verkligen världens lycklgaste & tacksammaste.


När är bebis beräknad?

- Om allt går som det ska så kommer bäbis i slutet av mars.

Hur har du kunnat dölja din lilla kula på sociala medier?

- Det har varit ganska så enkelt hittills faktiskt, då inte magen har varit så stor. Sen har jag inte tagit supermycket bilder på mig själv men det är mer för jag inte känt mig inspirerad eller vetat vad jag ska lägga upp. Har ju bara tänkt på detta hela tiden och inte velat något annat än att prata med er om detta. Därför är jag så lycklig att jag äntligen kan göra det.

Åh kan inte ens beskriva lyckan & kärleken som befinner sig i min kropp. Lyckan som uppstod när vi fick reda på detta är det finaste jag varit med om. Som sagt har ni några frågor, så är det bara fråga på här💘💘💘


with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| SHOPPING

Polotröja - HÄR / Solglasögon - HÄR / Jacka - HÄR / Väska - HÄR / Halsduk - HÄR

Höstfavoriter just nu

Godmorgon mina älsklingar! Hur mår ni? Mår ni bra? Hoppas det. Sorry för lite sämre uppdatering här, men har verkligen inte blivit helt bra från min förkylning så har helt enkelt inte haft kraften. Men nu börjar det bli lite bättre. Idag ska vi ha ett väldigt försenat kalas för mig & brorsan som fyllde i somras. Det har varit fulle rulle hela sensommaren så kalaset fick inte bli förens nu. Bättre sent än aldrig (; Jag har bakat så det står härliga till och kommer bjuda på 7 olika grejer tror jag haha. Så typiskt mig, Henke blir dötrött på mig för han tycker jag överdriver så mycket haha. Samtidigt jag som gör det ju (; Men är väl mer att han tycker synd om mig. Igår hjälpte han mig en del med, så skönt. Men han har ju fixat massor annat med huset istället, som också är viktigt Hursomhelst gästerna kommer vid 13 och tilldess ska jag göra klart tårtorna, duka & städa det sista. Så vi hörs lite senare, innan får ni njuta av massor fina höst-shopping. Hoppas ni hittar någon favorit!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Det är exakt sånna här kvällar man lever för 💘 Runt 18 ikväll så hämtade Tovis upp mig så åkte vi hem till henne nya hus eller hennes snarare deras nya hus som dessutom är ”granne” med oss. Hur drömmigt är inte det? Att vi har samma sjö som utsikt fast från olika håll och kan t.om åka båt till varandra. Så sjukt ju! Tänk om vi visste detta för några år sen? Att vi både skulle ha ett hus vid vattnet och dessutom så nära varandra? Helt underbart ju!

Så såg min kväll ut ikväll och nu ligger jag & tittar på Fartblinda, så bra ju. Mycket bättre än vad jag trodde. Tänkte även dra resten av veckans planer:

Onsdag:
Henkes pappa kommer hit & ska plantera ner värt päronträd som vi fick inhelgen, tydligen perfekt tid för det nu haha jag har ju ingen aning om sånt där. Men han är superduktig så det blir ju toppen! På kvällen kommer även en matleverans hit, beställde mat på nätet för första gången till huset. Så smidigt när bor på landet ju.

Torsdag:
Jobba med hemligt projekt. Eventuellt fota med Jessie, har lite spännande grejer pågång.

Fredag:
Blir att baka för fulla muggar, ska baka en hel del goa grejer till kalaset tänkte jag.


Lördag:

Kalas för mig & brushi 🎈

Söndag:

Inga planer <3

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer