Förra helgen närmare bestämt på söndagen så var det min födelsedag. Nu har man alltså gått och blivit 25 år, då vi hade fotbollsmatch i Långsele under söndagen så blev det lugnt kvällen innan. Tindra kom sjungandes med frukost på sängen till mig finisen<3

Vi satt och surrade en stund, men då vi hade bortamatch så hade vi bestämt att vi skulle fira mig och äta tårta på kvällen när vi var hemma igen.

Matchen i sig slutade tyvärr med förlust 2-1, men jag fick pris för matchens spelare och fick en söt rosa mugg, haha så då blev jag iaf lite gladare. Bussresan hem kändes som en evighet, när vi kom tillbaka till stan köpte jag och Linn lite käk sen vidare hem till min pappa för att både fira mig samt se Sverigematchen.

Och alltså, ser ni denna tårta??! Den var jäkligt god och ännu bättre att det faktiskt var Tindra som gjort den, riktigt imponerad av henne. Annat var det för några år sen när hon skulle använda sprutgrädde som grädde till en tårta hahah, men alla lär vi oss. Fick fina presenter som jag önskat mig så allt som allt hade jag en bra dag. =)

Gillar

Kommentarer

Förra veckan på fredagkväll hade vi trivselkväll med fotbollslaget, vi är indelade i grupper och varje grupp ansvarar för att ordna en trivselkväll inom en viss period. Emma i min grupp kom på den härliga idén att åka till skallbergsgrottorna, grilla hamburgare och gå omkring i grottorna. Jag må erkänna att jag trodde jag skulle frysa ihjäl mig under kvällen men det blev rätt svettigt när vi vandrade i grottorna.

Jag, Linn och Tindra kom lite senare då vi jobbade längre än resten. Men vi kom fram till färdiggjorda hamburgare och ett glatt gäng.

Att man inte tar sig ut och gör sånt här oftare, var väldigt fint där uppe med solnedgången i bakgrunden.

Ett taggat gäng precis innan vi skulle utforska grottorna.

Påväg ner, några stannade uppe men låg och hejade på oss som var påväg ner haha. Sen har vi Linn och Malin i grottan.

Vi var ett gäng som gick ner två gånger för vi skulle försöka hitta lite andra vägar, och när vi kom upp igen hade det hunnit blivit bäcksvart ute. Så vi packade ihop våra saker och gick ner till stugan igen där vi tände massa ljus, åt lite gott och surrade. Har tyvärr ingen bild därifrån men det var en väldigt skön stämning i stugan innan vi rörde oss neråt mot bilarna.

Gillar

Kommentarer

Oj oj oj, 21 Augusti lunchade jag med Evelina på matstudio här i stan. Det var fint väder den dagen, så vi passade på att sitta utomhus och fånga lite sol. Det var en jäkligt härlig lunch, att bara ses sådär över lunch ger så mycket tycker jag.

Jag tog skagentoast och SER NI den??? Alltså den var sååå god.

Samma vecka fast på helgen så blev det lite spontant en 2-dagars, än fast jag jobbade helg, men det gick faktiskt bra. På fredagen var jag ute med Linn och vi förfestade även med några till men dom gick ut på ett annat ställe.

På lördagen så kom Evelina, Linn och Ebba till mig så förfestade vi här. Dock blev det bara jag och Evelina som drog ut, men vi hade kul ändå. Har dessvärre inte fler bilder än denna som jag tog på mig inne på toan hehe.

En vecka senare

Hela veckan bestod av jobb, träning direkt efter och sen sova. Måndag-torsdag såg ut så. På helgen hade vi innebandycup i Scandic, så vi hade första matchen fredagkväll som blev vinst! Även första matchen på lördagen blev vinst och den andra oavgjord.

Vi åt såklart lunch på ikea under lördagen, rätt standard att käka minst en gång på Ikea när det finns i närheten haha.

Kul att lira lite innebandy igen! Jag åkte med pappa hem efter vår sista match på lördagen då jag inte skulle spela sista matchen som var under söndagen. Jag skulle nämligen spela vår fotbollsmatch istället, och även där blev det en vinst. Jäkligt kul men tuff vecka med så många träningar/matcher.

På söndagkväll tog jag ett välbehövligt bad och där låg jag ett bra tag. Skönt att bara ligga och koppla bort allting för en stund.

Gillar

Kommentarer