Denna helgen har det varit full fart. Igår började jag morgonen på Hotel Bellora för ett träningsevent med @hannaelfast . Var där tillsammans med Sara och det var så mysigt. Först var det ett tufft men roligt träningspass sedan var det vidare ner till restaurangen för en god brunch. Var väldigt trevligt att träna och sedan bruncha men tjejer man aldrig träffat innan. Jag älskar dessa koncept med träning som är lite mer personliga. Hade lätt velat gå på något bootcamp. Hanna som höll i detta event har en vilja att fortsätta med liknande events och bootcamps. Ni kan följa henne på instagram för att hålla utkik :D (Hannaelfast) .

På kvällen åkte jag hem till Sara för en tjejkväll. Vi var ett gött gäng tjejer som drack gott, åt chark och spelade beer pong. Jag var först så pepp att gå ut på krogen för jag älskar att dansa. Jag såg mig dock besegrad när jag senare mot kvällen insåg att jag inte orkade. Så blev att ta en Taxi hem vid halv 1. TACK Sara för den roliga kvällen.


Gillar

Kommentarer

Idag har det varit mycket fart och fläng igen. Morgonen började i Majorna för bad med habiliteringen. Idag var andra gången vi var där och det är alltid mysigt att bada eftersom Elton älskar vatten. Däremot var det samma som första veckan vad det gäller träningen. Tyvärr är nivån för svår för Elton så han fick mest ligga och plaska runt i vattnet.

Efter badet hämtade Tom oss och vi åkte och käkade lunch innan vi åkte mot Bräcke diakoni för att gå på en konsultation för Miniklubben. Vi träffade en väldigt trevlig och kompetent konduktor (tror det heter så). Så vi gick igenom några övningar vi ska träna på hemma och gick igenom flera bra tips. Vi hade dessutom tur att vi fick en plats och ska tillbaka nästa vecka när hela gruppen är där.

Här är en kort text om Miniklubben:

"På Miniklubben arbetar vi i grupp men möter ditt barn efter hens individuella förutsättningar. Du som förälder spelar en aktiv roll i ditt barns utveckling och får vägledning och praktiska tips på hur du på ett kreativt sätt kan anpassa hemmiljö, dagliga aktiviteter och leksituationer till ditt barns behov. Samtidigt lär du dig hur du fysiskt kan stötta ditt barn på bästa sätt. "

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Vi har det verkligen fullt upp med besök för Elton. September är en månad med mycket besök men det är ju för hans skull. Tänkte skriva lite kort om besöken vi haft.

Logoped: Vi var hos logopeden förra veckan för att kolla Eltons sväljning då han periodvis hostar när han äter och speciellt mat med bitar i. Logopeden hade lite svårt att bedöma hur Elton sväljer men vi ska få en remiss vidare för en undersökning med röntgen för att se hur Elton sväljer. Vi ska även tillbaka till logopeden på fredag för att få övningar att massera Eltons mun så har får träna sin tunga osv.

Simning habiliteringen: Vi var dessutom på simning med Elton förra veckan. Jag har varit peppad för detta men jag blev tyvärr besviken på besöket. Vi var en grupp om 10-11 barn och nivån var inte alls anpassa efter Eltons nivå. Vissa av barnen som var där var större och kunde t.ex gå och simma. Vi sak dit imorgon igen så får se då hur det känns. Detta är meningen att vi ska gå på 1 gång i veckan i 10 veckor.

Ortopedteknik: Igår var vi för att prova ut för ståskal till Elton. Detta är något man kan få när barnet är runt 1 år för att börja belasta sina fötter, knän , höfter osv. Så om någon vecka har vi återbesök och får förhoppningsvis med oss hans ståskal hem. Vi gjorde även en avgjutning av hans fötter för en ortos för fötterna.

Imorgon blir det bad och ett besök för konsultation på Bräcke diakoni för Miniklubben. Är riktigt peppad för det och hoppas verkligen vi kan erbjudas en plats där.

  • Elton

Gillar

Kommentarer