Hejsan allesammans!

Jag vaknade 6:50 idag och fick panik. Brukar gå hemifrån 7-7:10 så blev ganska mycket stress. Hade inte packat väskan eller lagt fram kläder så det tog ju också sin lilla tid. Hann iallafall med tåget 7:40 så nu sitter jag i skolan och väntar på att föreläsningen ska dra igång.

Idag taggar vi affärsjuridik med en advokat som ska föreläsa lite om lagar och annat. Tills dess tänkte jag köra en dagens!

Dagens mående

Idag mår jag bra trots att stressen över lägenheten hänger över en. Är också jättestressad över skoluppgifterna som ska börja betas av eftersom de ska vara inne denna och nästa vecka.

Dagens klädsel

Beige cargo-kjol, svarta nylonstrumpbyxor och en svart stickad med volanger.

Dagens tips

Ta inte på er för mycket! Har ni möjlighet så ta en sak i taget och ta inte på er för mycket som ska fixas. Stress är inte bra för en och jag är en person som lätt tar på mig mer än vad jag egentligen klarar. Efter allt med lägenheten och allt som pågår så ska jag sakta ner tempot lite.

Dagens shopping

Ingen shopping för mig inte, mer än målarfärg och redskap till lägenheten.

Dagens längtan

Jag läääängtar efter att få allt i ordning och kunna varva ner lite. Känner att jag behöver det för fyyy vad mitt huvud och kropp inte går hand i hand just nu haha.

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer

Måndag

Skola från 9-16 sen blir det att snabba sig hem så vi hinner åka ut och handla färg och annat som behövs för att måla lägenheten.

Tisdag

Skola från 9-16 sen blir det också här att skynda sig hem för att hinna till lägenheten och maskera upp både vardagsrum och sovrum.

Onsdag

Ledig från skolan så ska ta dagen till att måla i lägenheten. Kommer förmodligen ta hela dagen så ska verkligen jobba på. Hinner jag bli färdig i tid så ska jag börja städa av lägenheten också.

Torsdag

Skola från 9-16 sen blir det att åka till lägenheten och städa, städa, städa!

Fredag

Ev städa det sista i lägenheten och lyckas jag inte byta tiden på slutbesiktningen så är det denna dagen kl 14 jag lämnar nycklarna. Hade ju varit guldvärt!!

Helgen

Har jag inte slutbesiktning på fredag utan det blir på måndag istället så ska jag ta helgen till att städa i lägenheten, annars är jag ledig och då ska jag passa på och pusta ut. Mammas väninna från Stockholm kommer ner och ska försöka hinna snacka lite med henne ocks¨å. Alltid lika mysigt!

Hoppas ni alla får en fin och mindre stressfull vecka!

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer

När jag träffade Moa i fredags så hade hon med en liten present till Bella. Det var en tröja med trycket ”Mommy my superhero” från Zara. Sååå glad blev både jag & Bella och den var lite stor, så tills den passar använder vi den som en klänning. Tack finaste @morfelt !! ❤️

Idag är planerna som så att jag ska vila lite. Passa på och plugga eftersom kroppen är så sjukt sliten efter gårdagen. Som vi alla slet asså!

Är uppe i lägenheten nu en sväng & väntar på att en person ska komma och hämta fotöljen som är typ det ända som är kvar här haha. Så skönt & få bort allt!

I veckan blir det att städa & måla och sen på fredag lämnar vi nycklarna. Kunde inte varit gladare!

Men nu tar vi dag för dag annars blir det kaos i mitt huvud. Alltså mer än vad det redan är haha! Så idag - VILA & PLUGG!

Ha en fin dag allesammans!

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer