Nu är köket äntligen färdig och har varit i en vecka ungefär. Vi är super nöjda trots att det tog längre tid ön beräknat. Men det får man nästan alltid räkna med känner jag.
Kommer före och efter bilder här!

Detta var före bilderna nu kommer efter bilderna

Som ni ser så är det väldigt annorlunda! Vi har lagt till en köksö som vi är så nöjda med. Vi la till lite överhäng där vi har barstolarna för då kan tex barnen sitta där medans vi lagar mat och rita eller fika eller så.
Vår ho som är stor är vi väldigt nöjda med även hällen! Vi har även valt att ha en ugn med microfunktion i så den är både micro och ugn vilket vi tycker är praktiskt för då får vi mer förvaring.
Vi är supernöjda med allt i köket! Nu känner man en lycka över att komma in där och fixa mat eller frukost eller liknande!
Kram Sofia

Gillar

Kommentarer

Vi har renoverat vårt kök under två veckor men andra veckan när bänkskivan kom så visade det sig att vår köksleverantör hade ritat fel till de som skulle göra bänkskivan vasken satt i fel skåp så den passar inte och de hade även beställt en diskmaskin som blev för hög för de mått vi angett så den passade inte heller. Så man kan väl säga att det inte riktigt blev som vi hade planerat för om det hade gått som planerat hade köket varit färdigt i fredags men nu kommer inte bänkskivan förrens tidigast onsdag nästa vecka. Så vi lever i ett kaos hemma. Vi bor hemma ändå då det är skönast ändå trots hade det var mysigt och trevligt att bo hos våra föräldrar. Borta bra men hemma bäst! Den nya diskmaskinen kommer förhoppningsvis idag och jag hoppas vi kan koppla in den nu sålänge. För då kan vi laga lite mat och sånt också. För ugn och häll funkar likaså kyl och frys. Däremot är det även lite småfix som ska fixas till av snickarna men det kommer när bänkskivan kommer.
Men ni ska få en liten titt på hur köket ser ut. Så får ni se köket i son helhet sedan när det är färdigt!
Kram Sofia

Gillar

Kommentarer

Idag kommer mina föräldrar hit till oss för idag ska nämligen vårt kök rivas! Ska bli så skönt! Min pappa framförallt ska hjälpa oss då de har renoverat deras kök och då hjälpte vi till att riva så Oscar och pappa har lite koll på det.
Men man kan säga att det är lite kaos hemma. Allt från köket ligger nere i lådor så om man behöver något så får man leta i lådor. Men vi ska bo mest hoa Oscars föräldrar undertiden de sätter upp det nya köket och så.
Det ska bli väldigt skönt att få ett nytt kök och väldigt roligt! Vi var och beställde tapet nu i veckan och de som ska fixa el var hos oss igår och kollade hur många eluttag vi ska ha och lite så. Så det känns väldigt spännande.
Oscar har däremot lite jobbigt med kaoset hemma. Men det kommer bara vara såhär i ca 2 veckor.
Men nu ska jag jobba, har nämligen börjat jobba och Oscar är hemma. Får skriva mer om det någon annan dag!

Kram Sofia

Gillar

Kommentarer