Nya inlägg

  Trots att torsdagar är veckans längsta dag i skolan rullade timmarna på snabbt och det blev en riktigt bra dag. Vädret idag har varit så härligt, kall frisk luft och inget regn. Hade på mig kostymbyxor från Hilfigher, skjorta från HM, vans, väska från Nelly och mina vardagsycken.

  Imorgon startar helgen och planerna är förmodligen att laga lunch med tjejerna efter skolan och därefter bara mysa och ta det lugnt. Kanske drar vi ihop ett gäng för lite trevligheter på kvällen eller så blir det en lugn filmkväll. På lördag hoppas jag vara frisk nog att gå till gymmet och bortsett från det har jag inga planer på dagen. Om det inte blir något fredagkväll kör vi lördagkvällen med samma gäng. På söndag börjar jag jobba klockan 10 och efter det ska jag försöka plugga.

  Vi hörs <3

  Gillar

  Kommentarer

  Började redan vid 8 idag och det var kämpigt att vakna imorse, hann dock med bussen och skoldagen rullade på som vanligt. Stannade kvar några timmar för att plugga inför ett Ledarskap och Organisations prov vi har imorgon. Just nu sitter jag hos pappa och spånar lite idéer inför höstmodet eftersom det plötsligt blivit riktigt kallt ute. Har ju dock bestämt mig för att satsa på en stor kavaj i herrmodell att ha som höstjacka, så nu gäller det bara att få tag på en. Trots att sommaren alltid är lite svår att släppa är jag pepp inför hösten. Har riktigt kul med hela gänget i skolan och rutinerna rullar på bra just nu. Dessutom blir det nog en Stockholm + Gotland resa på höstlovet vilket blir kul.

  Nu ska jag lägga på ett lager brun utan sol och kolla senaste avsnittet av uppdrag granskning med pappa.
  Vi hörs <3

  Gillar

  Kommentarer

  Efter en kort skoldag hoppade jag in i Fannys bil för att åka på en second hand runda, väldigt mysigt. Vi började på Erikshjälpen och åkte därefter vidare till Pingstkyrkans second hand där jag fyndade en kedja och en skjorta, supernöjd. Framtid som också är en second hand var stängt idag men ska planera in ett besök där då jag vill hitta en overzise kavaj.

  Nya skjortan och kedjan

  Det blev en riktigt bra tisdagseftermiddag och därefter åt jag middag hos Gustaf där jag spenderade resten av kvällen. Imorgon är det onsdag vilket egentligen betyder tabata kl 18 med Mimmi men eftersom jag fortfarande inte är frisk är det nog bäst att hoppa det. Vi ser hur det blir, vi hörs <3

  Gillar

  Kommentarer