Det var ju inte vilken dag som helst igår. 22 september. Vår dag. 12 år ihop. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men det räcker väl med att säga att jag älskar dig och jag hade inte klarat en dag utan dig och jag hoppas att jag aldrig kommer att behöva göra det heller. <3

Gillar

Kommentarer

Igår var det dags för ännu en träningsmatch som dom vann med 6-4. Måste säga att det är jäkligt skönt att kunna sitta och kolla på match och slippa ha på sig 100 lager kläder. Det om något ska bli skönt i vinter. + att man kommer slippa snöstormar och oväder som man annars kan få stå ut med på bandyn.

Gillar

Kommentarer

Igår Lördag fick Alfred åka till farmor och farfar som han längtat efter. Vi andra åkte till Gävle och kollade på badrumslister bl.a. Sen åkte vi hem och lämnade alla inköp och jag böt om till springkläder. Passade på att springa till Kågbo när vi ändå skulle hämta Alfred. Dock fick jag skithugg efter knappt 3,5 km. Aldrig någonsin fått sådär och det höll på var 5-6 minut. Så ni förstår ju. Var påväg ut i skogen flera gånger. Känslan när jag äntligen uppnått 10km och fick sitta mig i bilen. Sen var det jäävligt bråttom hem kan jag säga. Jag satt på skötunderlägg och bara väntade på att jag skulle skita på mig. Men jag klarade mig hem. Och nu blir det inte 1 mil igen på ett bra tag. Fyfan..

Efter toabesök osv så kollade vi på Leksand. Jag var också helt slut och började må riktigt dåligt. Så jag vilade några timmar. Innan Stina kom och vi åt kycklingtacos. Vi hamnade sedan hos grannarna och surrade innan det var dags för sängen.

Gillar

Kommentarer