Igår hade jag så roligt! Det var nämligen ”roller disco” kväll på La Felicita, en jättestor gammal tågstation som gjorts om till en italiensk foodcourt av Mamma-gruppen (aka min favoritrestaurang i världen) och kvällen till ära kunde man alltså gratis låna rullskridskor och åka runt och köpa drinkar rullandes haha... Jag har så dålig balan så det var rätt läskigt för mig men Freja den gamla konståkningsguddinan åkte ju runt som om hon alltid hade rullskridskor. Vi var även med Lea, en jättegullig tjej från Bordeaux som är i Paris då och då för hon jobbar en del som influencer. Freja har träffat henne förut men det var första gången för mig, och hon var verkligen så gullig! Jättesynd att jag inte har någon bild på henne för bloggen men ni kan kolla in mina storys från igår (roliga videos på hur dålig jag är på rullskridskor) och då har jag även taggat henne! @stephanie.jh för ni som inte redan följer mig!!

Sedan mötte vi upp Thibault och Lucien (mina kollegor) och gick på ett event som Red Bull ordnade på klubben La Machine de Moulin Rouge, och jag hade höga förväntningar men tyvärr var det inte så bra musik och sjuukt dyrt. Som tur var hade vi inbjudningar så behövde inte betala inträde, men la å andra sidan orimligt mycket pengar på alkohol där inne så det var lite surt. Hade i alla fall roligt sällskap så i helhet så var det en kul kväll!

Gillar

Kommentarer

Frejas vintagekavaj // mammas tröja // Unlimitbags väska // Mango jeans //

Gillar

Kommentarer

Jacka och kjol är vintage, linne från Ginatricot, solglasögon från Chimi, väska från Unlimit och öl från random indisk restaurang :-)

I lördags passade Freja och jag på att gå ut och njuta av den härliga kvällssolen med alla fransmän vid Canal st Martin. Vi tog varsin öl vid vattnet och sedan en till på ett brasserie i närheten innan vi knattrade hem igen. Så skönt att göra något sånt mysigt en helgkväll men inte komma hem supersent och förstöra söndagen!

Gillar

Kommentarer