- Sundare mat
  • 1 gul lök
  • 1 förp bacon
  • 3 ägg
  • 600 g köttfärs
  • salt
  • peppar
  • 250 g champinjon
  • 1 tsk soja
  • 2 dl crème fraîche
  • gröna salladsblad


Köttfärslimpa: Sätt ugnen på 175 grader. Hacka lök och bacon fint. Blanda med äggen och köttfärsen. Krydda med salt och peppar. Forma köttfärslimpan i en ugnsfast form och låt stå i ugnen i 30–40 minuter.

Svampsås: Skiva svampen och fräs den i en stekpanna tills vätskan försvunnit.
Häll sedan i spadet från formen med köttfärslimpan och blanda med soja och crème fraiche. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar.

Servera köttfärslimpan med såsen och sallad.
/Receptkälla

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

- Länkamedkärlek

Idag är det MÅNDAGSPEPP ivår grupp LÄNKA MED KÄRLEK

Tematråden är alltid ett peppande inslag som kickar igång oss gråa tråkiga måndagar. Dagens pepp är att skriva något om vår grupp, det är frivilligt, inget krav, bara om man vill. Vår grupp växer efterhand och vi är väldigt nöjda med hur den har blivit tillsammans med oss i admin jag, och Kamilla och tillsammans med er medlemmar.

Varje måndag har vi även vinnare av veckans måndagspepp, där utser vi en medlem vi vill peppa som vinner dessa fina armband av @FrökenRödlök

GÅ MED I GRUPPEN DU MED / NU PEPPAR VI VARANDRA

LÄNKA MED KÄRLEK

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

Känner du dig vuxnare sedan du fick barn? Det gör man nog allt?! dock känner man också igen sig i sina föräldrar som man tyckte om dem då man var liten. Vet att jag tänkte att sådär ska jag minsann INTE BLI!! Nu är man där och är likadan. Jag har haft en jättebra rättvis kärleksfull uppfostran men med bestämda regler. Precis så som jag också vill ha det som BQ och jag har som mål. Jag är lite bestämdare och BQ lite lugnare men egentligen lika bestämd han också. Precis så var det med min mamma och pappa också. Nu förstår man ju sina föräldras regler och krav bättre dem man fick spel på ibland då man var barn

Ibland dock kan man känna sig gammal jag tänkte på det häromdagen då jag gick för att handla på Hemköp och då var det faktiskt två st män som kollade in mig och denna ena flinade upp sig och sa - Hejsan t.o.m. Alltså jag vill inget få sagt med det det är egentligen oväsentligt i det hela, men dessa herrar var väl runt "50" skulle jag tro och såg städade och propra ut, de såg typ ut som samma, skratt. Då tänkte jag såhär då jag gått förbi en av var av dem att ja nu har man nått en ålder att nu är man förmodligen medelålders, antar att jag klassas som det nu, bara gilla läget eller? Nu ser män och annat folk under 30 en som "äldre" eller?

Egentligen är det totalt ointressant för jag skiter i vilka som tycker vad om mig, för mig finns bara en, och han är den läckraste och finaste, men ni förstår min tanke va?

#länkamedkärlek #nouw #nouwmamma #nouwinspo #bestofnouw #föräldrarlivet #föräldraskap #föräldrablogg #hösten2019

#blogginlägg #inredningsdetalj #mode #foto #personligblogg

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer