| Jennifer

Min fina höstiga kavaj hittar ni HÄR!
Hade den med en hoodie under igår och det fungerade trots kylan.

Och så blev det fredag igen! Vad har ni för er ikväll? Själv ligger jag hemma själv i sängen och hets-pluggar på en grej som ska in till på måndag. Menmen livet kan ju inte alltid vara på topp, right? Något som däremot var på topp var vårt restaurang besök igår på NOI by Nobis. Jag, Filippa, Fredrika och Linnea hade bokat in en middag tillsammans där. Jag tycker det är så mysigt att boka in kompis-dejter mitt i veckan.

Och vi åt & drack så mycket gott, älskade allt. Nu åt ju inte jag köttet men tjejerna sa att det var super också. Men höjdpunkten på kvällen var nog efterrätterna, chokladfondanten var AMAZING. Nu ska jag fortsätta plugga, men innan det är jag värd ett avsnitt av Love Island UK. Har blivit besatt av det programmet haha.. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

| Jennifer


Några fler bilder från dagens event med Twist & Tango! Det är verkligen ett märke jag älskar, och vill ni veta en sak jag älskar ännu mer med dom? Att dom satsar så mycket på hållbarhet! 80 % av deras nya kollektion är utvunnet ur hållbart material. Det var inte det jag skulle gå in på nu, utan ville mest kika in och säga godnatt. Kom precis hem från en supermysig middag, men mer om det imorgon.

Sov got!! <3 / Jennifer

Gillar

Kommentarer

| Jennifer

// Rutig jacka HÄR // Jeans HÄR //

Idag bjöd Twist & Tango in till ett mysigt lunchevent. Vi fick meditera, göra egna goda sallader från Bröd&Salt och även smygkika på deras nya SS 20 kollektion (som för övrigt är to-die-for!!!). Jag valde trenchen som Moa har på sig på bilden ovan, tänk va fin i vår.

Efter det fotade jag lite med Filippa i solen som tittade fram. Invigde min nya fina jacka som jag älskar. Och nu är jag hemma hos mamma för att plugga, har sån mycket bättre pluggro här än hemma hos mig själv. Men snart ska jag hem för att byta om till mina middagsplaner. Blir middag på NOI med tjejerna. Ni hör ju vilken pang-torsdag jag har/haft. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer