Dagen efter födelsedagen är det fettisdagen, kan det bli bättre? På hålan gick jag, Sofie, Ina och Philippa till Fahlmans konditori, åt varsin semla och drack varm choklad. Vi gjorde samma sak förra året, så mysigt. Känns så konstigt att tänka på att vi nästa år kommer befinna oss på helt olika platser i världen, inte bo i samma stad längre och vara på helt olika platser i livet. Tänk vad ett år kan göra.

Sedan jag kom hem från stan har jag pluggat. Har hunnit med en hel del men har lite kvar att göra innan jag kan känna mig nöjd. Ikväll ska vi äta tårta för att fira mig eftersom att det inte blev någon tårta igår. Mumsigt.

Puss

Gillar

Kommentarer

Hej hjärtisar! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra! Har väldigt mycket i skolan just nu men trots det mår jag sjukt bra. Längtar så jävla mycket till studenten och det är en av de saker som får mig att må så bra, snart är det över!! Ikväll ska jag på lagkväll med mina gymnaster och de andra tränarna. Vi ska äta taco och titta på mello. Ska bli riktigt mysigt, skönt att kunna bryta av pluggandet lite. Imorgon ska jag hålla en intervju för en uppsats jag har i skolan, vara tränare och sedan ska vi äta ute med familjen för att fira min födelsedag som är på måndag. Fyller alltså 19, vem hade kunnat tro det? Hade nog gissat på 16 om jag hade sett mig själv haha.

Vi hörs snart igen

Puss

Gillar

Kommentarer

Det blev en riktigt fin och solig sista dag här efter två riktigt dåliga dagar. Åkte inte ens skidor igår för att vädret var så dåligt men idag visade sig solen (på förmiddagen i alla fall). Så härligt vad vackert väder och värme kan göra med en.

Sista kvällen spenderas i soffan framför mello, mys!

Gillar

Kommentarer