Städade skrivbordet på jobbet i onsdags, packade väskorna på kvällen och steg sedan på planet till Kreta i torsdagsmorse. Bästa sättet att börja sommarlovet på!🏖☀️💦🍹🐠🌸

  • 1 544 visningar

Gillar

Kommentarer

I augusti firar jag och Björn tio år som gifta och det vill vi fira med fest för våra underbara familjer och vänner. Ett ”save the date” har gått ut och en riktigt inbjudan är på gång:
I lördags satt jag i godan ro och njöt av sommarens första jordgubbar i mjölk och pratade med Sebbe om den lilla hunden vi skulle åka och titta på senare på eftermiddagen. Från ingenstans hoppade de fram, mina tokiga och underbara vänner. Bubbel, blomsterkrans och kramar fick en mycket chockad jag. Jag blev så överväldigad så jag kände hur glädjetårarna föll.
Sen följde en underbar fruhippa med fantastisk lunch i en ljuvlig skogsglänta, uppfriskande bad i kalkbrottet, kaka och trosbuffé i Boarp och sedan middag och dans på Långgatan. En fantastisk helkväll med dessa fantastiska vänner. Jag är så glad, överväldigad och tacksam.❤️❤️❤️

  • 976 visningar

Gillar

Kommentarer

Ett körsbärsträd i full blomning, solstrålar, en rosaröd blus framförallt en väldigt duktig kompis och tillika fotograf då är det väldigt roligt att bli fotad.

Foto: Jon Möller

  • Foto
  • 1 298 visningar

Gillar

Kommentarer