Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

GBG! Girls! Det är dags för höstens första träningspass med mig!!! Ett utmanande, svettigt pass som ger dig en overload av endorfiner. Förutom att träffa mig får du också hänga och träna med ett gäng otroligt inspirerande tjejer! Det bästa av allt, enligt mi.g

Hoppas på att få se dig & dina vänner lördagen den 5/10 10.00 på mitt PT-gym ute i Sisjön.

Maila mig för att få plats på denna underbara lördag älsklingar.
Svenssontherese@hotmail.com
💗

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Foto: David Marquez

Outfit från Aimn. Otroligt comfy!!!
Top HÄR , Tights HÄR
(adlinks)

Hej babes. Det är fredag! Sååå härligt. Min favoritdag, och ni vet vad det innebär. Godis, eller popcorn eller båda två. Haha. Jobbar idag som vanligt men imorgon och på söndag är vi helt lediga och vi ska åka till landet över helgen. Två dagar utan jobb, utan träning. Med god mat, godis och promenader å främst av allt chill i soffan. Jag och Jonas har inte haft en ledig helg ihop på otroligt länge så tacksam för det!

Klockan ringde 5.30 imorse, hade två klasser på Barrys som vanligt. Sedan åkte jag ut till Frölunda på Qryo. Ni som har följt mig länge vet att jag körde det under hela förra året i princip, men har haft ett litet uppehåll då vi inte haft bil. Alltså behandlingarnas behandling. Älskar den!
Lyckoruset och endorfinerna efteråt WOW, lika så hur jag känner att kroppen bara släpper på slagg, vätska och annat. Min blodcirkulation som stundtals är väldigt dålig kommer igång.

Vet ni vad jag också testade? De har kommit med en ny produkt som heter Qryo T-shock.
Jag kommer att göra 2 behandlingar på min vänsterarm för att se på skillnaden mellan vänster och höger. Den här maskinen är nämligen en maskin som skulpterar och dödar fettceller i kroppen. Du kan läsa mer om behandlingen, och Qryos egna ord HÄR.

Ska bli otroligt spännande att se det här resultatet måste jag säga. Otroligt fantastiskt att det finns en produkt, som inte är ett kirurgiskt ingrepp som kan hjälpa till mot envisa fettdepåer, som ni vet så går det ju inte att punktförbränna fett med hjälp av träning & bra kost så det här är en otrolig hjälp!!!

Självklart kommer jag ju att göra båda mina armar till slut. Men först, vänster arm för att se på effekterna! :) Lovar att dela med mig av det resultatet till er också.

Önskar er en mysig helg <3 Ta hand om er.

Gillar

Kommentarer

Detta är ett inlägg i samarbete med Studio Denique, Loreal Pro & Kerastase.


Hej fina. Jag har på senaste tiden fått väldigt mycket frågor om mitt hår. Dels hur jag har fått det så långt, och även vad jag använder för produkter. Jag har ju gått igenom en resa med måååånga år av slitsamt löshår och annat och är faktiskt förvånad måste jag säga över tjocklek och kvalité på mitt hår! Tacksam. Men det hade absolut inte gått utan en bra frisör och sedan självklart bra produkter. Jag tror verkligen att produkter gör stor skillnad!!!

En vanlig fråga jag får är: Hur många ggr tvättar du håret i veckan när du tränar så mycket? Jag tvättar håret ca 2 ggr i veckan och jag fönar alltid håret torrt och efter det så lockar jag/plattar håret, sedan försöker jag att inte använda värme tills jag tvättar håret nästa gång. Det passar bra för mitt hår och jag upplever att håret mår bra utav det.
Jag ska understryka att jag har inte hår som lätt blir fett, där av kan jag hålla det fräscht trots träning.

Och för er som undrar hur ofta jag klipper mig. Så gör jag det var 3:e månad och då någon cm. Det har vi kommit fram till passar mitt hår bäst!!!

Sedan Johanna öppnade sin salong i vintras har jag gått dit och sedan dess har jag använt produkter från Kerastase (vilket också genom åren har varit en stor favorit).
Det senaste har jag använt deras nya serie för slitna/torra längder och passar perfekt för dig som vill spara på längderna och få långt hår!!! Den lila är från deras serie som håller de blonda tonerna kalla och livar upp blonda hår - just denna är ett silvershampoo som jag använder för att hålla håret kallt ungefär var 3 tvätt.

Den gröna serien heter Extensioniste. Den luktar gott, och den passar perfekt för mitt lite torrare hår som ändå behöver fukt men inte tyngas ner för mycket.

En ny favorit är den nedersta krämen!!! Använder den i handukstorkat hår men även i torrt hår. Det är en leave in som har värmeskydd i sig och som luktar gott och bara gör håret sådär flawless.

Missa heller inte att ni, mina fina läsare har 15 % rabatt på en valfri färgbehandling fram tills 30/10. Ange bara theresesvensson vid bokning. Unna dig att fixa till burret. Tro mig, en riktig boost nu när höstmörkret kommer. Enligt mig gör håret sååå mycket, men det kommer ofta något annat vägen som gör att man inte riktigt prioriterar sig själv & sitt hår, konstigt nog.


Gillar

Kommentarer