Godmorgon från mig som fortfarande ligger i sängen när klockan har blivit snart halv tolv på dagen. Är ledig idag igen och det behövdes firas med en rejäl sovmorgon.

Planerna för dagen är minimala. Jag ska försöka tvätta lite, baka bröd (!!), ta mig till gymmet och träffa mamma en sväng! Fredagarna nu för tiden låter så tråkiga och vuxna haha. Jag HAR INTE blivit tråkig, men det finns nästan inget annat att göra om jag inte vill frysa ihjäl ute eller bli full på någon nattklubb här i staden. Jag hade ju inte tackat nej till en fredagskväll i Spanien med mamma. Dricka sangria i värmen.. Åh vad jag saknar!

Hade i och för sig inte tackat nej till en god brunch såhär på morgonkvisten heller.. MUMS

Men jag får helt enkelt nöja mig med regnigt väder och havregrynsgröt till frukost idag. Ha en härlig fredag och helg vänner!

Gillar

Kommentarer

Tisdagskvällen börjar lida mot sitt slut och det är redan onsdag imorgon. Jag känner mig lite småförkyld och insåg igår att jag har en vecka med enbart kvällspass inbokade. Med det sagt har jag alltså sovmorgon varje dag!!!! Rena rama drömmen. Så natten till måndag och natten till idag har jag sovit tolv timmar vardera. Min kropp behöver nog ta igen lite timmar från förra veckans tidiga mornar och sena jobbkvällar.

Igår var det flyttdag så denna vecka bor jag hos pappa tillsammans med alla syskon. Jag har ju nu under en period bott varannan vecka med mina syskon. Så när de har varit hos pappa har jag varit hos mamma och vise versa. Men nu kände jag att det var dags för en förändring igen. Jag måste bo med dem för att hålla mig sysselsatt och inte bli helt ensam. Har känt mig lite ensam på senaste, speciellt när jag har bott hos mamma och hon inte ens bor där själv. Jag har ingen annan än mina syskon och föräldrar att spendera mina dagar med just nu så därför vill jag få ut det mesta av dem! Vill också ta vara på tiden med dem nu innan jag lämnar och flyttar ut.

Jag har haft en ledig dag idag. Det innebar sömn, serier, matlagning och ännu mera sömn. Jag och Matilda gick ut i trädgården för att plocka med lite sallad in till dagens middag. Mums!!! Härligt med egenodlad mat.

Gillar

Kommentarer

Lite inspiration och motivation inför hösten och vintern kan aldrig skada. Jag vet att många människor går mot mörkare tider både utanför fönstret men också inombords när hösten närmar sig. Vi i Sverige har oftast regnigt, blåsigt och kallt väder dessa månader och solen visar sig allt mindre och mindre på dagarna. Jag kan vara en sådan som kan tycka att hösten blir lite deppig, men finner samtidigt ett lugn i det. Det är nu okej att ligga inne och kika på Netflix med te och tända ljus och det finns ju inget bättre än det vissa dagar <3

Jag har för er idag skrapat ihop en så kallad ”höstlista” med massa information vad jag helst gör på hösten och hur jag får den att bli så bra som möjligt!

Beskriv din höst med tre ord.
1. Mycket jobb
2. Underställ
3. Träning

Vad är det bästa, respektive sämsta, med hösten?
Det bästa måste nog vara alla mysiga kläder. Många tycker att höstmodet i butikerna toppar allt och det kan jag inte mycket annat än att hålla med om. De får in mycket snyggt under denna säsong! Tycker även att det är skönt med mörker på nätterna. Jag är så känslig för ljus mär jag ska sova, så att det är kolsvart ute gör inte mig någonting. Är inte det minsta lilla mörkrädd!
Det sämsta med hösten är definitivt vädret. Visst kan det finnas vackra höstdagar, men här där jag bor dominerar regnet, blåsten och kylan. Fy!

Hur höstmyser du?
Jag brukar lägga mig under täcket med en kopp te. Är inte det största fanet av varm choklad vilket annars är den ikoniska drycken att ha i koppen. Sätter gärna på Netflix eller något av de tv-program som har dragit igång för hösten. Idol, Wahlgrens Värld och Paradise Hotel till exempel :P Man älskar ju reality.

Vad har du på din ”to-do list” inför hösten?
Många av de sakerna jag måste få gjorda har med min och Kajsas kommande backpackingresa att göra. Jag måste vaccinera mig, säga upp gymkortet, boka flyg till Stockholm och så vidare.. Men sådant är ju väldigt tråkigt och bara sådant man måste göra. Utöver allt sådant ska jag ta vara på tiden med min familj och katt, fira mina vänners 20 års dagar och få magrutor.

Vad gjorde du för ett år sedan vid den här tidpunkten?
Med hjälp av Snapchat-memories så såg jag att jag för ett år sedan packade mina väskor för en resa till England och Brighton. Där hälsade jag på min kusin och hennes pojkvän tillsammans med farmor och farfar. Det var en så bra resa att jag slängde flygbiljetten hem och stannade hos Amanda och Viktor in i oktober. Livet var allt bra då!

Vad kommer du att dricka i höst?
Troligtvis mycket vatten och te. Någonting jag inte kommer att dricka är alkohol och kaffe. Har ju en ”nykter höst” och har aldrig druckit kaffe. Euw
Tips på gott te; mangochai med havremjölk i. Det blir en så rund och fyllig smak! Ni kommer förstå ;)

Ska du resa någonting i höst?
Ja, ja, JA! I mitten på november så åker jag till Nya Zeeland i följd av Fiji, Australien och Bali. Det kan ju inte bli en så mycket bättre höst än så.

Hur förbereder du dig inför vintern?
Helt ärligt så har jag mycket hellre vinter än höst. Så jag är ganska snabb på att ta fram mina tjockaste dunjackor och all skidutrustning. Mycket mer än så brukar jag inte förbereda mig. Min katt skaffar sig mer päls och det gör jag också!

Gillar

Kommentarer