När vi vaknade imorse trodde vi nog inte att dagen skulle bli såhär fin. Sensommaren har kommit tillbaka till Landskrona. Solen lyser och temperaturen är så skön.

I eftermiddag har jag därför passat på att njuta av detta härliga på altanen. Har knäckt en Fanta eller två och försökt släppa stressen jag har kring plugget. Tråkigt nog varade inte förmiddagens motivation och drivkraft särskilt länge då en av uppgifterna gjorde mig extremt frustrerad. Ibland begriper jag mig verkligen inte på varför man ska kunna vissa saker. Det vill säga, vad har jag för nytta av att kunna dra kopplingar mellan ett litterärt verk och en viss epok? Jag blir bara förvirrad.

PUSSPÅER

  • GENERAL
  • Nära Strandvägen , Landskrona

Gillar

Kommentarer

God morgon!

Idag är jag helt ledig för första gången på länge och jag har därför planerat att göra så lite som möjligt. I fredags jobbade jag när restaurangen hade After Work och sen åkte jag bara hem och sov. Igår var jag på jobbet kl 10 igen. Var ensam (förutom en timme under lunchen då Jesper också var där) med Olle som är kock i princip hela dagen vilket var otroligt hektiskt då både mat ska serveras, beställningar ska tas, disk ska plockas undan, samtidigt som humöret ska hållas uppe. Ibland blir det bara för mycket. Efter det hoppade jag direkt in i den svart-vita dressen och gick på Millies födelsedagsfest som var riktigt trevligt. Dem hade gjort lokalen så himla fin och födelsedagstjejen själv var sann snygg i sin svarta klänning - WOW! Kom hem tidigt pga febern och sen avslutade lördagen med att träffa mormor och morfar en sväng och efter film-mys hemma.

Idag har jag först gått en promenad med hunden - Det var alldeles dimmigt men vindstilla och det var så avkopplande att höra båtarna tuta ute på havet. Nu har jag ätit en god frukost och scrollat igenom Instagram flödet vilket är det mysigaste jag vet under helgmorgnarna. Att kunna ta det lugnt och njuta av att inte ha bråttom till något. Vad brukar ni uppskatta som mest under helgerna? Vore intressant att veta!

PUSSPÅER

Gillar

Kommentarer

Har varit en tung vecka och i slutet av dagen igår hade jag inte mycket kraft eller energi. Gick och la mig hyfsat tidigt då jag har jobb även idag. Dock ändrades tiderna så att jag börjar- och slutar en timme tidigare vilket passade mig helt perfekt. Får nu mer tid för att vila och fixa mig i lugn och ro inför kvällen.

PUSSPÅER

  • GENERAL
  • Nära Strandvägen , Landskrona

Gillar

Kommentarer