Kolla vilka fina rosor jag köpte med från jobbet förra veckan. Köpte faktiskt dom här till min fina pojkvän med hans favoritgodis för att pigga upp honom lite på kvällen. Pojkvänner förtjänar också rosor ibland <3. Letade först efter några vinröda men eftersom att det inte fanns kvar fick det blir fina rosa. Dom här håller sig än och har blivit superstora och fina så fort jag satte dom i vasen.

Idag har vi en superlugn söndag. Vi har bara myst, handlat frukost, ätit frukost, kollat på film och har fortfarande inte käkat lunch. Haha gillar faktiskt sånna här söndagar, det känns liksom väldigt okej att slappa då. Vi ska snart åka och hämta ut tunga paket till ett samarbete jag ska göra och sen även ta en snabb sväng till Net on net för att David skulle kika på något. Hoppas alla har en mysig, bra söndag! Vi höres!

Gillar

Kommentarer

Det här måste nog vara absolut det bästa kapet jag gjort på mycket länge. En liten beige/rosa baguetteväska i lack som kommer i från H&M, 149:- Hur bra? Den känns på nått sätt lite lyxig när den är så blank o fin. Verkligen supersnygg att ha på sig när man har en festligare outfit.

Gillar

Kommentarer