Mode, Resa

Några sista bilder ifrån Lissabon som jag inte visat. Gud vilken fin stad det var! Älskar dom färgstarka väggarna, små gränderna och karaktären i staden! Kommer verkligen vilja åka tillbaka hit på semester och inte bara jobb! Denna veckan är jag bara på svensk mark men dom andra två kommande veckor blir det lite att resa på jobb igen!

Gillar

Kommentarer

Mat

Godmorgon Söndag!

Imorse startade jag min morgon på Kaffe med Denice, det blev en mys frulle och väldigt mycket ”ta igen snack” eftersom att hon har jobbat jätte mycket och jag jobbat jätte mycket! Nu skall jag iväg och möta upp Hilda för att gå igenom det sista med Glitter Stylsen vi skall visa upp inför fittingmötena i nästa vecka.

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Igår efter jobbet hoppade jag på pendeltåget för att åka u på en middag, mys och övernattning i Dalarö hos mina kusiner. Det var såå skönt att bara lämna allt hemma i lägenheten!

Jag sov ut till kl 10:00 sen hade vi bestämt oss för att ta ett träningspass tillsamman innan vi käkade lite långfrukost, så otroligt mysigt! Har fått en dille på äggröra nu när man åt det varje dag i Portugal.. haha

Eftersom att det är UNDERBART väder så tog vi en tur ner till hamnen för att njuta av solen!

Jackan jag har på mig är ny ifrån Second Female, sååå skönt att jag hade den igår när det var så otroligt kyligt! Snacka om att set var kontraster från att ha varit i 27 grader till att intorsdags natt landa i ett 0 gradig Sverige!

Gillar

Kommentarer