Alltså det är ju FÅ saker som är så fantastiskt som att gå till frisören och få håret fixat. Igår var det äntligen dags att besöka Belle Studios och gänget för att göra mig bröllopsfin. Har väntat så länge på denna dagen vill jag lova. Sofie har vägrat göra något innan gör att få det allra bästa resultatet inför bröllopet. Just nu är jag väldigt glad för det göt HUR jäkla duktig är inte Sofie? Snälla liksom....

Är så sjukt redo för Marbella och mitt bröllop nu! Whooooop

Love V

Gillar

Kommentarer

God kväll mina raringar! Denna veckan är det fullspäckat schema med diverse olika skönhetsbehandlingar. Idag har jag varit på Ulrikakliniken hos Helena och gjort Dermapen behandling på lunchen (det gäller att vara effektiv) Ni vet den där behandlingen man gör en kontrollerad skada med en penna av små små nålar i huden för att den ska läka och skapa mer kollagen och lyster!? Perfekt om man vill ha en glowig bröllopshy. Gjorde även liten touch-up i pannan med botox. Vill ju säkerställa att man är riktigt slät och glowig på bröllopsdagen ;) Helena, min fantastiska Helena!

Love V

Gillar

Kommentarer

God morgon fina ni! Hoppas ni mår bra. Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Spanien och det ska bli så himla kul verkligen. Skönt att vi dessutom har så pass lång tid där nere innan allt drar igång så man hinner landa lite och fixa något om det skulle behövas. Förhoppningsvis lär man väl hinna få lite färg också vilket inte hade varit allt för otrevligt hehe.

Nu är det det sista inför bröllopet som gäller. Idag ska jag till Helena och göra en glowig ansisktbehandling (berättar mer om det i ett annat inlägg) och ikväll skall jag göra en ”lyxig” pedikyr haha. Hoppas att lyxig innebär mycket fotmassage för det är ju det bästa som finns. Imorgon är det dags för Sofie på Belle studios. Alltså OMG vad jag har hållt ut in i det sista. Har aldrig gått såhär länge med utväxt tidigare. Ska bli helt fantastiskt att få komma och bli fin i håret efter all denna vänta. Sofie har bestämt sagt nej att göra en gång emellan för att vi ska få det allra bästa resultatet (man får ju lyssna på proffsen)

Efter det är det dags för naglarna så jag sitter nu och funderar på vad jag skall ha för bröllopsnaglar. Är rätt säker på att det kommer bli fransk ombré, det tycker jag är snyggt och fräscht.

Love V

Gillar

Kommentarer