Vem hatar inte söndagar egentligen? Tycker bara det är en dag bestående av ångest. Men vi gjorde iallafall det bästa av dagen och åkte ner till Emils mamma och Göran. Vi fick god mat och fika, precis som vanligt när vi är där. Vi satt och snackade lite om att vi kanske har fått tag i en lägenhet och om vi ska ta den eller inte.

Vi anmälde oss till en lägenhet förra veckan, men var nog lite sena för vi fick inte komma och kolla på den. Jag blev ganska besviken för att jag är sååå himla sugen på att flytta. Men nu har vi haft tur och kanske hittat en annan. Vi ska kolla mer på det imorgon så vi får se då!

Tvingade Emil att fota mig på stranden innan vi åkte hem också. Gullig som ställer upp.

Nu har vi precis kommit hem från en liten kvällsprommis med diva. Emil tvingade ut mig fast jag bara ville ligga i min säng egentligen. Men det är tur att jag har honom, annars hade jag väl aldrig ens lämnat huset. 

Men nu är det precis som alla andra söndagar. Sån galen ångest över att det är jobb imorgon. Jag hoppas iallafall att ni har haft en lika trevlig och mysig helg som jag har. Träffade till exempel Elin igår kväll och det är jag väldigt glad över. Längesen vi sågs, men alltid lika mysigt att bara sitta och snacka en hel kväll. 

Nu ska vi kolla kvällens avsnitt av love island innan vi somnar. Puss och godnatt.

XX Vilma Lind

  • Nära Nattsländevägen -, Halmstad

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

​Fick hem denna rutiga fina kappan igår. Var bara tvungen att fota idag. Även byxorna är nya. Så höstigt och fint!

KAPPA // BYXOR // SKOR (inte samma modell) // TRÖJA 

XX Vilma Lind

  • Nära Nattsländevägen -, Halmstad

Gillar

Kommentarer

Idag är det exakt en månad sedan jag gjorde min bröstoperation på Akademikliniken i Göteborg. Jag vet att det finns många som funderar på att göra samma sak eller som bara är nyfikna på hur det har gått osv. Är man inte intresserad eller blir triggad på något sätt är det bara att bläddra förbi till nästa inlägg!

Tiden sedan operationen har gått så sjukt fort, kan inte förstå att det har gått en månad. Allting har gått så himla bra verkligen. Kan börja med att jag verkligen rekommenderar akademikliniken i Göteborg. Personalen var så trevlig varje gång jag var där, kände mig verkligen trygg! Kirurgen jag valde var Jonas Lundberg , just för att jag läst så bra saker om honom. Hittade ingenting som var negativt om hur han var som kirurg och ingen som var missnöjd med sin operation av honom. Han var väldigt trevlig och lättsam att prata med och väldigt noga med att det skulle bli ett naturligt resultat, vilket var det viktigaste för mig. Alla andra personer på kliniken var väldigt snälla och proffsiga tycker jag, har bara positiva åsikter.

Första veckan efter operationen var ganska smärtsam, dock hade jag förväntat mig att det skulle vara mycket värre. Men jag behövde hjälp med det mesta, som att klä på mig, duscha, lyfta grejer mm. Var liksom stel i bröstmuskeln, vilket inte är så konstigt när jag tryckt in någonting där bakom.
Andra veckan var mycket bättre. Jag blev mer rörlig, men problemet var att det var som en brännande känsla på utsidan av bröstet. Jag vet inte om detta var på grund utav att känseln började komma tillbaka, eller om det var för att huden är så spänd och håller på att tänjas ut. Men jag tyckte det var väldigt obehagligt iallafall. Det var nästan värre än den stela känslan i muskeln. Men denna veckan var jag på återbesök och allting såg bra ut. Jag fick en ny stöd-bh som jag ska ha på mig i 6 veckor. Fick även se ärren som jag valt att ha under brösten, i bröstvecket. Det går ju även att göra i armhålan eller i bröstvårtan. Det såg iallafall väldigt fint ut och jag är så nöjd med placeringen. De kommer försvinna nästan 100% och syns redan nu väldigt lite.
Vecka tre var ungefär som vanligt skulle jag säga. Jag kan inte lyfta tungt, men jag kan bära matkassar osv. Kan sträcka på mig som vanligt. Det enda som har varit jobbigt är att jag har väldigt ont på natten och på morgonen. Vaknar ofta av att det är ömt i mitten av bröstkorgen. Kan inte sova alls på sidan utan bara på rygg., vilket börjar bli lite obekvämt.

Det som jag tycker är det jobbigaste är att inte kunna träna. Promenader är fine, men jag får inte gymma. Ska testa köra lite små övningar hemma med gummiband osv för att se hur det går. Men jag längtar verkligen tills jag får komma igång igen.

Annars skulle jag säga att allting har gått så himla fort, utan några problem. Hade inte kunnat vara mer nöjd än vad jag är nu. När jag kollar mig i spegeln är det som att mina nya bröst alltid har varit där. Jag tycker dom passar så fint in på min kropp. Storleken jag valde var 295cc för de som är insatta. Implantaten jag valde var mentor, eftersom att det var de som såg mest naturligt ut på mig. Jag var egentligen helt inställd på att välja motiva, men det passade inte min kropp lika bra. Dock är mentor litelite hårdare än motiva men jag kände faktiskt att det naturliga utseendet var viktigare för mig. Valde även att göra anatomiska implantat, vilket betyder att de är lite mer droppformade och liknar ett riktigt bröst mer än om man gör en förstoring med runda implantat. Vill så gärna visa er resultat, men det hade varit lite konstigt haha. Kan inte säga mer än att jag är så galet nöjd!

Jag svarar gärna på frågor om någon undrar något, så våga fråga!

XX Vilma Lind

Gillar

Kommentarer