VECKAN SOM GÅTT

Hej fina!
Precis som jag skrev i fredags så kände jag mig så sociala medie trött första halvan av veckan, det är en tråkig känsla tycker jag. Fast sen blev jag ledig, fick tillbaka inspiration så nu har jag försökt ta ikapp fotandet de senaste dagarna. Låt oss ta en titt på vad jag gjort:

⁕ Varit på jobbintervju på stället ovan. Ska provjobba på tisdag så antar det gick ganska bra. Så roligt för jag gillar verkligen stämningen där. Och caféet hörni. Caféeeeet! Utbudet! Utsikten! Wow.

⁕ Nouw strular för mig - IGEN - så jag kan inte svara på era gulliga kommentarer tyvärr. Men jag måste ta upp en från det här inlägget (angående mina messengertips) där någon skrev att man kan ”markera meddelandet som oläst”. Då vill jag upplysa er alla om att den man fått meddelandet från ser det som läst ändå, den funktionen finns bara för ens egen skull så man ska komma ihåg. Tog ett tag innan jag fattade det själv så nu vill jag sprida kunskapen vidare, haha.

⁕ Druckit bubbel har jag gjort minsann!

⁕ Jag har fått en ny kompis på gymmet. Jag älskar hur lättsam stämning det är på gym.. förstår verkligen att människor som är ensamma gillar att hänga där, känns som man kan prata med alla på ett avslappnat sätt.

⁕ FIKAT!

⁕ Har sett filmen Catch me if you can. Himla bra, se den om ni inte gjort det redan.

⁕ I onsdags blev jag från ingenstans hemskt sugen på att gifta mig. Oj vad sugen jag blev. Ett pampigt jävla lyxbröllop vill jag ha!

⁕ Har också spelat minigolf på sådana här äventyrsbanor. Vann!

⁕ Har frysit så mycket denna vecka att det är galet! Min kropp har uppenbarligen inte hunnit anpassa sig till vinter än.

⁕ Slog ihjäl lite tid i shopen på Fotografiska innan intervjun. De hade så mycket spännande, och snygga, böcker. Hade kunnat stå och bläddra länge, de där två ovanför var intressanta.

⁕ En sak jag började tänka på i veckan; i många filmer när det plingar på dörren hemma hos någon så öppnar (oftast) kvinnan i hushållet. Hon hinner utbyta typ en mening med personen utanför innan (oftast) mannen ropar inifrån "älskling vem är det?". Så gör man väl inte?! Känns väldigt ohyffsat och orealistiskt. Om jag var hemma i Karlstad och mamma öppnade dörren skulle inte jag ropa "veeeem är det?" efter en sekund. Haha. Tänk på det nästa gång ni ser en film, det är alltid så.

⁕ Har klämt lite på dessa gosiga tröjor. Hej perfekta höstkoftan! Älskar den där blåa färgen.

⁕ Måste få ur mig detta om balkongerna som jag nämnt lite kort tidigare. Är nämligen väldigt bitter över detta! Hade precis fått ordning där ute när jag fick en lappen om att det ska saneras och måste vara helt tomt. Kommer därför behöva bo med mina balkongmöbler i vardagsrummet en månad. Samt ha en byggställning precis utanför och noll ljusinsläpp. Precis vad som behövs denna tid på året :))

Berätta om er vecka! Varit bra?

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Alltså de där fikat! <3nouw.com/artibus
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Alltså koftorna, så otroligt gosiga! <3 Och stort lycka till på din provdag på jobbet - så spännande!! <3 Kramis!nouw.com/lillystromqvist
isabylund
isabylund,
Jaa sån vill man bo i under hösten känner jag 😉 tack fina du! Hoppas du får en härlig vecka!nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229