Nytt i köket

Lite trött här idag men VILKEN härlig kväll vi hade med våra vänner Jessica & Tobias igår.

Som ni vet har jag tjatat om förändring i vårt kök och äntligen igår sattas Silhouette upp som det så fint heter och styrs med ett PowerView system. Alltså med fjärrkontroll. Så super enkelt och otroligt roligt fanatisk. Hahah gardinen åkte upp och ner ett par gg kan man säga igår. Stänga öppna osv. Jo, när det blir en nyhet.

Och inte nog med det satte vi även upp en vit skir gardin. Nu har vi mätt lite galet så väntar på en längd till. Fundera även på att måla denna vägg bakom helt vit. Men återstår att se.

Detta blev så mycket mysigare och mer ombonat än tidigare. Jag satte upp gardinen lite galet igår fick bråttom så får nog ta och klättra upp igen och fixa upphängningen på nytt.

Jag ÄLSKAR vårt kök nu!

Nedan bilder före. Som ni vet slet jag ut en ”platsbyggd” soffa jag hade beställt som blev så ful så en kväll fick Fredrik snällt slita ut den.

Nu är det en jäkla massa kuddar i den och inga närbilder på hur den ser ut men ja den högg lite i mina ögon varje gg. Så väck med den och resultatet blev 100gg bättre såhär

Så nu ska vi bara få upp en gardin till och så blev det mysigaste delen i vårt kök. Hela familjen super nöjda. Allt ink skena kommer från Nibo Solskydd

Ha nu en ljuvlig dag. Jag ska iväg fixa naglar, och senare på em ska hela familjen på kalas👨‍👩‍👧🐶🐶

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Åh så himla fint! Förstår att du älskar det 😍nouw.com/bellevetherese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg