Sämsta individen

Vardag

Jag gjorde det. Jag la ett meddelande hos en psykolog och förhoppningvis så får jag en tid snart. En icke akut läkartid fanns inte detta året så kunde inte gå det hållet heller. Funkar inte detta heller så får jag gå via bvc, dom har också psykologer. Jag vill inte skriva för mycket då folket snackar osv, kan mycket väl se ner på andra som vågar säga ifrån att man mår dåligt. Att va tvåbarnsmamma i samband med en sorg är inte lätt. Ibland går vardagen bra och ibland inte. Jag vill inte glömma min pappa, men jag vill kunna gå vidare i min sorg. Oron i kroppen jag känner att jag är rädd att mina barn ska lämna mig. Att jag inte duger för min sambo, att ständigt tänka på att han kanske inte vill ha mig längre. Att jag alltid måste städa, diska osv annars får jag grov ångest. Gör jag inte saker så ser jag mig själv som världens sämsta individ. Det är mycket som spelar i min hjärna.
Har köpt en bok för jag ska kunna skriva ner allting men har inte skrivit ett enda ord i den, har öppnat sen hundra gånger men inte skrivit något, det sätter liksom en spärr i huvudet på mig, jag menar, hur jävla svårt kan det va?
Jag vill inte framstå som en svag person, för det är inte jag. Men jag har kommit till den punkten att jag kanske är svag för tillfälligt.
Jag har bara så ont i min mage dagligen, känner hur panikångesten kommer krypandes ex antal gånger om dagen och hur gråten alltid sitter i halsen.
Jag måste ta tag i detta nu. Jag vill må bra. För mina barn.

Gillar

Kommentarer

Rasken
Rasken,
❤️❤️❤️nouw.com/rasken
amanddafelicia
amanddafelicia,
Som ovan skriver, man är stark når man vågar be om hjälp, att ensam är stark stämmer inte alltid ❤️ nouw.com/amanddafelicia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229