Mitt ärende på Mio

Så här kommer vår nya säng se ut

I onsdags så beställde jag en ny säng på inne på MIO dem har en massa bra erbjudanden nu & jag & C hade kollat på en säng som verkade intressant i deras reklamblad. Så jag åkte dit & prov låg & den var verkligen super skön & eftersom priset var så bra så beställde jag den direkt så den hinner komma strax efter vi har flyttat in i nya lägenheten. Känns verkligen super skönt att ha en ny säng fixad & det som var så bra med detta erbjudandet med var att det ingick BÄDDMADRASS & SÄNGGAVEL!!

Finns så mycket nytt jag vill ha men man får hejda sig lite, vi kommer troligtvis att få nycklarna till den nya lägenheten på tisdag & då ska vi försöka börja "renovera" lite, vi ska måla om nästan alla rum & sedan får vi fixa fondvägg osv under tiden. Vi känner att har vi en bra grund så går det fixa det andra under tiden & eftersom C's syster är målare & ska hjälpa oss så får vi anpassa oss lite efter henne med.

Är så sjukt spännande & jag är verkligen super taggad på att flytta, jag har en massa idéer om hur jag vill inreda, det är typ det enda som snurrar runt i min skalle, haha men det är så kul med en lägenhet som blir ens egna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229