På min önskelista

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Det må vara långt kvar till jul och min födelsedag men här är några saker som jag bara suktar efter att köpa. Här nedan visar jag upp några saker som jag verkligen vill ha. Vi får helt enkelt se om jag klickar hem något av detta, det återstår att se. Hittar jag grymma rabatter så kommer jag nog slå till när CSN + lönen kommer :)

Allt finns länkat i bilderna om ni hittar något ni gillar.

1. HÄR! / 2. HÄR! / 3. HÄR!

4. HÄR! / 5. HÄR! / 6. HÄR!

Ett nytt påslakanset! Har funderat länge på att köpa ett nytt, det plus ett nytt lakan eftersom det ena gått sönder. Men som sagt, jag har funderat länge på ett nytt påslakanset och har tittat på olika sidor då och då men inte köpt. Just nu lutar det åt antingen något vitt, beige eller rosa. Här ovan har jag hittat några fina, alla från Ellos. Mest sugen på den vita längst upp till vänster, eller den rosa i mitten längst ner.

1. HÄR! / 2. HÄR!
3. HÄR! / 4. HÄR!

Nya doftpinnar! I nuläget har vi enbart en som står i hallen, men jag upplever att dom redan tappat doften. Visst doften kommer tillbaka om man vänder på dom då och då, tror dock vi har fler pinnar till den nånstans så jag får leta reda på dom. Vill dock ha någon fler till andra ställen i lägenheten, en fräsch doft till badrummet hade inte suttit fel och någon till vardagsrummet/sovrummet också. Får hålla ögonen öppna helt enkelt!

1. HÄR! / 2. HÄR! / 3. Gina Tricot / 4. HÄR!
5. HÄR! / 6. HÄR! / 7. HÄR! / 8. HÄR!

​Nya kläder till garderoben! Jag har förändrats kroppsmässigt och behöver därför uppgradera min garderob med nytt, sen består min kläder av till större del av långärmade tjocktröjor och jag har inte så mycket som jag kan använda vid finare och festligare tillfällen. Så det finns en del saker som jag vill köpa! 
#bestofnouw #nouwinfluencer #nouwblogger #personligblogg #mode

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
fine ønsker 😊nouw.com/livetmitt93
mollysvedin
mollysvedin,
Det tycker jag med 😊nouw.com/mollysvedin
happyM
happyM,
Åh så mycket fint!!!❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
mollysvedin
mollysvedin,
Vill ju ha allt haha! Kram <3nouw.com/mollysvedin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229