Den sidste stykke tid har virkelig stået i bageriets tegn! Jeg har svinget el-piskeren og både formået at bikse veganske burgerboller, en chokoladekage og selvfølgelig fastelavnsboller sammen (ikke til en stor blanding selvfølgelig!).

Jeg tillader mig at kalde disse for "rigtige" fastelavnsboller idet de er lavet på gammeldags manér om man vil. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes ikke rigtig at de der bake-off wienerbrøds boller med syltetøj og flødeskum kan kaldes for en rigtig fastelavnsbolle!? For mig er en rigtig fastelavnsbolle ligesom dem min oldemor plejede at lave! Hold nu op hvor har jeg savnet dem - og hende selvfølgelig! Ingen lavede dem så gode som hende og jeg tror faktisk ikke at jeg har fået sådan en her siden hun levede (og det er altså mere end 10 år siden hun kom i himlen!)

Dem jeg har fået bikset sammen er (efter min mening) næsten lige så gode som min oldemors og det siger ikke så lidt!

Jeg har fundet opskriften hos Louise fra Loui&Bernaisen , så for at give credit where credit is due, vil jeg ikke skrive opskriften her, men i stedet opfordre jer til at hoppe forbi hendes blog hvor hun deler to forskellige opskrifter, bla. her og her . Hun har også en masse andre lækre opskrifter, hvis sulten skulle melde sig og hun er super dygtig både til at lave mad og til at tage billeder, så tjek lige hendes blog ud!


YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229