En röten helg💔

*Suck* Den hÀr helgen blev inte alls sÄ bra som jag hade hoppats, det har vart en helg lÄngt ifrÄn den mysiga helgen jag sett framför mig och istÀllet blev det en helg med ilska, irritation samt grÄt och skuldkÀnslor. Jag har vart pÄ sÄ himla dÄligt humör och bara vart grinig och irriterad sen i lördags utan att ha nÄgot svar pÄ varför jag vart det vilket i sin tur gett mig skuldkÀnslor och gjort mig ledsen dÄ jag inte vill vara pÄ sÄnt humör nÀr babe och jag ses för det drar ner stÀmningen nÄ fruktansvÀrt.

Jag har bara sÄ himla mycket i skallen just nu och jag grubblar nÄ fruktansvÀrt mycket över saker och ting. Om en vecka ska jag tillexempel börja min behandling pÄ Àtstörningsenheten och gÄ in i dagvÄrden vilket jag tÀnker pÄ dagligen, under 22 veckor framÄt kommer jag vara inskriven pÄ dagvÄrden och Àven fast jag vet sjÀlv att det bara Àr bra för mig sÄ grubblar jag endÄ fruktansvÀrt mycket över det dÄ det gör att jag mÄste sÀtta mig sjÀlv pÄ prov nÀstan dagligen och det gör Àven att jag inte kommer kunna jobba utan kommer bli sjukskriven vilket i sin följd ger mig vÀldigt mycket tankar kring hur det kommer bli ekonomiskt. Sen som om inte det vore nog har Àven vÀldigt mycket tankar kring ett arv som jag ska ta emot och Àven det ger mig vÀldigt mycket Ängest och nÄgot jag grubblar över nÀstan dagligen dÄ det just nu har en ganska stor betydelse om nÀr jag fÄr det och i te har den blekaste om nÀr det intrÀffar.


SĂ„ vĂ€ldigt mycket tankar och grubbel just nu tyvĂ€rr. Jag vill passa pĂ„ att i detta inlĂ€gg ocksĂ„ be om ursĂ€kt till babe för denna helg dĂ„ den som sagt inte alls blev sĂ„ bra som vi hade hoppats pĂ„grund av mitt dĂ„liga humör. Livet Ă€r inte alltid pĂ„ topp och Ă€ven jag har mina dĂ„liga dagar tyvĂ€rr vilket Ă€r helt okej.♄

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229