Nu tar vi fighten!!

Inatt tror jag Bonnie åt typ 3 gånger och nu känner jag att det fan får vara bra med nattätandet. Fram till nu har jag verkligen inte pallat ta fighten. Liksom lättare att bara göra den där sabla flaskan så vet jag ju att hon somnar om. Men nej nu får det bli ändring. Som tur är sover Bianca större delen av natten. Oftast hela natten.

Med Espen fick det bli typ tre skrikiga nätter och sen var det bra. Men nu när det finns syskon som kan väckas osv har vi dragit ut på det. Vill inte väcka alla andra liksom. Men inatt sa vi att jag tar Bonnie i vårt sovrum (som tyvärr är vägg i vägg med där Bianca sover...) och Sebbe och Espen sover antigen i gästsängen i samma rum som Bianca eller i Espens rum (dock liten säng där hehe).

Ge mig styrka att bara härda ut gnäll och skrik. Eftersom hon även sover bra i sin egna säng så vill jag inte att hon ska känna att det är en negativ plats. Så frågan är om jag ska bära upp henne eller inte liksom. Vill samtidigt inte vänja henne vid att vagga runt på henne. Hahah nej men du hör ju vilket dilemma. Och hon vägrar vatten i flaskan på natten skall tilläggas. Jag ska testa inatt men jeeeeez vad hon blivit ilsk när jag försökt. På riktigt gjort saken typ 1000 gånger värre.

Jag skriver detta inlägg för att jag liksom ska ta ytan i det och inte förneka det haha. Läste @ofemma s guide hon la upp i dagarna och insåg faktiskt vissa saker som att temperaturen osv verkligen kan göra skillnad. Ska läsa den igen innan ikväll och ta till mig lite tips!

Gillar

Kommentarer

Evelina Kyrk
Evelina Kyrk ,
Hahaha men gud vad sjukt! Alltså så fult att jag inte fattat det 😅 satt och letade mamma bloggar för barnen var.. Ja jag hade en tuff dag haha så behövde lite pepp och då hittade jag hit 😍😁
Men vad kul!! 😃
thelisalarsson
thelisalarsson,
Haha ja så roligt😂 så glad att du hittade hit iallafall😍 vad är oddsen liksom! Han hälsar så gott😘nouw.com/thelisalarsson
Emelie
Emelie,
Känner igen det där - körde med massa flaskor åt ebbe varje natt - han somnade liksom inte om på annat sätt.. men sen tog vi fighten - varannan natt i 5 nätter (den andra fick sova i gillestugan med Melker), och sen var det löst 😍 så skönt! LYCKA TILL!
thelisalarsson
thelisalarsson,
ja man måsye ju typ bara ta tag i det😫😅 tack!!!nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229