5 ÅR AV SAKNAD!

God morgon fina!
Här vaknade jag i morse kl 04.45 på soffan. Jag slocknade visst som en tok vid 19 tiden på soffan efter en hel dag på språng. Det blev en tågfärd mot Malmö för ett möte. Det var supertrevligt & vi pratade om så roliga & spännande saker för framtiden.

Efter en hel dag med jobb så skulle jag bege mig till stället jag tänkt på hela dagen. Jag köpte med mig en kaffe för att slå mig ner hos min älskade vän. En vän som varit i himlen i 5 år. Jag brukar vara där ofta vid hennes sten. Varje gång jag är där tar jag med mitt kaffe och tänker på allt roligt vi haft tillsammans. Det slutar alltid med att jag gråter så jag hickar när jag går där ifrån. Men dessa årsdagarna är alltid värst. Man kan verkligen inte förstå det och man blir så arg över att det var just min fina vän som försvann. När jag sitter där och tänder mitt ljus så slår det mig att jag glömt att köpa med mig en blomma. Jag som alltid är så noga med blommor till henne. Det måste varit för jag bara tänkte på att få gå dit efter jag klivit av tåget. Jag reser mig upp för att traska tillbaka till stan för att köpa en blomma. Men sen stannar jag upp och tänker att hon är bara tacksam över att jag är här. Så jag slog mig ner intill alla tända ljus och började tänka på vår tid ihop igen. Tårarna rann & saknaden av hennes skratt har aldrig varit mer saknat.

Igår satt jag & tänkte på ett minne från skoltiden. Vi var grymma på idrotten & dansade ut med MVG i betyg båda två. Men sen när det kom till tyskan, ja där var vi inte vassa någon av oss. Ändå skulle vi tvunget göra ett arbete tillsammans. Ett modemagasin på tyska. Jag kommer aldrig glömma hur många skratt det dära magasinet gav oss. Eller hur läraren kom fram och sa ”Nu får det vara lite mindre fokus på kläderna och mer fokus på det tyska språket”. Vi fick VG på det magasinet och Anna säger ”Johanna, titta noga på det dära V:et för det är första & sista gången vi kommer se det på ett betyg i tyskan”.

Jag är så glad att alla dessa minnen kommer upp. För då får jag höra hennes enorma skratt i tankarna igen.

Fy attan vad du är saknad vännen. Jag skulle kunna göra allt för att få träffa dig igen!

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
ThereseMalmqvist
ThereseMalmqvist,
Så fint skrivet. kramar till dig <3 nouw.com/theresemalmqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229